Thomas Astrup, administrerende direktør i Cramo, er selvfølgelig godt fornøyd med å bli valgt av Peab, i konkurranse med andre tilbydere av leiemaskiner.

Valgt som eneleverandør av leiemaskiner

Peab har valgt Cramo som eneleverandør på leie av brakker, maskiner og utstyr for de neste to årene, med opsjon på to års forlengelse. Avtalen er landsdekkende.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Samarbeidet mellom Peab og Cramo startet i 2012, da Cramo kjøpte Lambertsson i Norge. I år ble avtalen lagt ut på anbud, og etter en omfattende anbudskonkurranse valgte Peab å fortsette samarbeidet med Cramo.

- Vi er takknemlige og stolte over å ha fått fornyet tillit hos Peab. Avtalen er inngått med bred enighet i begge selskaper og et felles ønske om samarbeid. Cramo står klare for å bidra i Peabs prosjekter, og vi gleder oss til å finne nye, innovative og smarte løsninger sammen med Peab, sier Thomas Astrup, administrerende direktør i Cramo.

- Vi fikk inn flere konkurransedyktige tilbud, og totalt sett var det Cramo som scoret best etter våre kriterier. Prosessen med utviklingen og inngåelsen av rammeavtalen har vært god og grundig. Nå ser vi frem til en effektiv implementeringsprosess og et tett samarbeid om å finne gode, kostnadseffektive og bærekraftige løsninger, sier Frode Pettersen, innkjøpssjef i Peab.

Frode Pettersen, innkjøpssjef i Peab.
Powered by Labrador CMS