NORGES RÅESTE REDAKSJON FOR ANLEGG OG TRANSPORT: Nå kan du abonnere på alle sakene disse kara er ute på. Her fra Vei og Anlegg, der journalistene allerede på dag to hadde publisert nærmere 30 artikler. Fra venstre: Torbjørn Eriksen, Espen Braata, redaktør Klaus Eriksen, Thomas N. Witsø-Bjølmer, Bjørn E. Eriksen og Hans Kristian Barbøl.

Velkommen til «AT Proff»

Nå trenger du ikke vente på bladet. Med «AT Proff» får du alt på nett!

Publisert Sist oppdatert

Kjære leser!

På årets Vei og Anlegg-utstilling lanserer Anlegg&Transport tjenesten «AT Proff» på AT.no. Kort fortalt betyr dette at alt vi produserer av artikler til Anlegg&Transport, også blir tilgjengelig på AT.no.

Og det straks de er skrevet!

ER DU MED? Få ditt abonnement her!

Bladabonnement gir tilgang

Alle som fra tidligere er betalende abonnenter på papirutgaven, får full tilgang på AT-Proff. Du må registrere deg for å ha en innlogging, og så er du inne og kan lese alt vi laget uavhengig om det er blad eller nett. Registreringen er enkel, og man får hjelp om man trenger det. Sjekk info her.

SLAGKRAFTIG: Redaktør Klaus Eriksen i Anlegg&Transport og AT.no (til høyre) viser muskler sammen med nettvaktsjef Hans Kristian Barbøl. Nå kommer alt fra redaksjonen på nett!

Vi vil fremdeles publisere løpende nyhetsmeldinger og pressemeldinger gratis på AT.no. Spesialsakene og reportasjene ute fra entreprenører og transportører i hele Norge, vil imidlertid ligge under AP Proff.

390 kroner

Nå lanserer vi et spesialtilbud under Vei og Anlegg, og du får tilgang til «Alt på nett» i ett år for bare 390 kroner!

Samtidig som dette lanseres, starter et etterlengtet eventyr i messehallene på Lillestrøm. Nå er det Vei og anlegg, nesten 200 utstillere er samlet, og titalls tusener anlegg- og transportinteresserte er ventet å komme til festen!

For dere som ikke har anledning til å ta turen til Lillestrøm, vi skal gjøre vårt beste for å oppdatere det utover uken og dagene som kommer! God messe, god fest og velkommen til bransjens råeste nettsted for anlegg og transport!

Sjekk i eksempelet under, hvordan Proff-sakene blir merket.

PROFF: Små, hvite merker med «+ Proff» påført artikkelen innebærer at saken er eksklusiv for abonnenter. Fra nå av legges alle nye saker på nett straks de er skrevet.
Powered by Labrador CMS