Agroteknikk satte ny rekord med over 34.000 besøkende i 2018. Siste helgen i november er messa tilbake.

- Vi merker at bransjen er ekstra sulten på å møte kundene fysisk

Frode Dahl, styreleder i Traktor- og landbruksmaskinimportørenes forening, som er arrangør av Agroteknikk, og mange med ham ser frem mot Agroteknikk-messe i Lillestrøm i november.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det jobbes nå iherdig for å legge programmet for dagene som samler interesserte fra hele landet. Agroteknikk satte ny rekord med over 34.000 besøkende og 200 utstillere da messen ble arrangert sist gang i 2018.

Årets utgave av Agroteknikk arrangeres 25.-28. november på Norges Varemesse i Lillestrøm. Hver lille flekk av 40.000 kvadratmeter er utleid. I tillegg er det satt opp et telt på 1400 kvadratmeter utendørs.

9 av 10 vil tilbake

- Nå er det tre år siden forrige messe, så vi merker at bransjen er ekstra sulten på å møte kundene fysisk. Det er ekstra gledelig at landet har gjenåpnet. Da kan vi legge til rette for en messe av godt, gammelt merke, sier Frode Dahl, styreleder i Traktor- og landbruksmaskinimportørenes forening, som er arrangør av Agroteknikk.

- I august gjorde vi en undersøkelse. Den viste at 9 av 10 besøkende på forrige Agroteknikk ønsker å komme tilbake i år. I tillegg forventer vi mange nye, så vi har også tro på gode besøkstall.

Felleskjøpet med stand på 5000 kvadratmeter

Dahl er også direktør maskin i Felleskjøpet Agri. Samvirket eid av 44.000 bønder vil som vanlig være en sentral aktør under Agroteknikk – med en stand på hele 5000 kvadratmeter.

- Vi skal sy sammen et svært godt program, både faglig og sosialt. Agroteknikk blir garantert årets store treffpunkt i bransjen, sier Dahl.

Markedsavdelingen i Felleskjøpet har kommet langt i planleggingen av hvordan standen deres skal se ut under årets Agroteknikk.

- Vi jobber med en rekke spennende nyheter, mange små og noen skikkelig store, sier spons- og eventsjef Trond Østby i Felleskjøpet Agri.

Første i Europa

Agroteknikk har bondenæringen og landbruket som hovedmålgruppe, men Østby understreker at messen er åpen for alle.

- Vi ser at billettsalget allerede har kommet svært godt i gang. Faktisk har forhåndssalget aldri vært større på dette tidspunktet, sier Trond Østby.

Agroteknikk i slutten av november er angivelig den første innendørs landbruksutstillingen i Europa etter pandemien at brøt ut.

Fakta:

  • Agroteknikk ble etablert av Traktor- og landbruksmaskinimportørenes forening i 1997.
  • I dag er messen Norges største og viktigste møteplass for landbruket.
  • I 2018 samlet messen over 34.000 besøkende, og 200 utstillere på nær 40.000 kvadratmeter.
  • Messen arrangeres hvert tredje år.
  • Årets Agroteknikk arrangeres 25.-28. november i Norges Varemesse i Lillestrøm.
Powered by Labrador CMS