Adm. direktør Ståle Rød i Skanska Norge AS (t.v.) og  daglig leder Albert Kristian Hæhre i Hæhre Entreprenør AS signerte avtalen.
Adm. direktør Ståle Rød i Skanska Norge AS (t.v.) og daglig leder Albert Kristian Hæhre i Hæhre Entreprenør AS signerte avtalen. (Foto: BetonmastHæhre)

Hæhre med kontrakt på E6 Helgeland sør

BetonmastHæhre har inngått sin første anleggskontrakt etter at fusjonen er gjennomført.

Hæhre Entreprenør har skrevet kontrakt med Skanska Norge om å bygge parsell 3 samt opsjon på å bygge parsellene 1 og 2 ved prosjektet E6 Helgeland sør. Parsell 1,2 og 3 er parsellene som skal bygges mellom Nord-Trøndelag grense og Mosjøen.

Hæhre er fra før hovedentreprenør på E6 Helgeland nord.

- Vi er veldig fornøyd med at Skanska Norge har vist oss den tillit og kontrahert oss på dette prosjektet, sier daglig leder Albert Kr Hæhre i Hæhre Entreprenør i en pressemelding.

Selskapene har en lang historie i å samarbeide om større anleggsprosjekter. Hæhre forteller at det i år er 40 år siden de skrev kontrakt på sin første sprengningsjobb for daværende F.Selmer i forbindelse med byggingen av Braskereidfoss Kraftverk i Glomma.

- Våre gode relasjoner til Skanska vil sikre at vi i felleskap vil levere et godt prosjekt til beste for trafikanter i regionen, understreker Hæhre.

Dette er BetonmastHæhre-konsernets første anleggskontrakt:

- Dette er en milepæl for BetonmastHæhre. I tiden etter fusjonen offisielt ble gjennomført, 25.mars, har vi signert flere kontrakter. Dette er den første på anleggssiden, og det føles veldig bra at vi nå er skikkelig i gang under en samlet fane, sier konsernsjef Jørgen Evensen.

Forsiden nå