Når tredje og siste byggetrinn av Fri Sikt står innflyttingsklart i 2023, har det vokst frem en helt ny bydel med 158 leiligheter på Volsdalsberga, like ved Color Line Stadion i Ålesund. Siste byggetrinn består av en høyblokk på 14 etasjer.

Byggestart på siste trinn av Fri Sikt i Ålesund

Peab K. Nordang starter nå med tredje og siste byggetrinn på leilighetsprosjektet Fri Sikt på Volsdalsberga i Ålesund. Totalentreprisen er på ca. 120 millioner kroner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Når tredje og siste byggetrinn av Fri Sikt står innflyttingsklart i 2023, har det vokst frem en helt ny bydel med 158 leiligheter på Volsdalsberga, like ved Color Line Stadion i Ålesund. Byggherre og utvikler er selskapet Fri Sikt Volsdalsberga, som eies 60 prosent av Ulsmo Eiendom og 40 prosent av Peab Eiendomsutvikling Nord.

- Det er ekstra hyggelig når et så stort byggeprosjekt i Ålesund kan gjennomføres uten opphold, sier styreleder Ingerid Ulstein i Fri Sikt Volsdalsberga.

- Det innebærer ikke bare et formidabelt salg, men også et godt samarbeid mellom byggherre og totalentreprenør. Totalentreprenør har lyktes i sin håndtering av covid-19. Byggeplassen har vært i drift hele tiden. Nå avslutter vi med høyhuset som vil gjøre boligprosjektet komplett, med et flott uteareal og fjordutsikt fra samtlige leiligheter, sier Ulstein.

- Et prestisjebygg

Tredje byggetrinn består av en høyblokk på 14 etasjer, helt innerst mot Color Line Stadion. Her blir det totalt 46 leiligheter fordelt på totalt 17 ulike leilighetstyper.

- Av de tre byggetrinnene, er dette bygget det absolutt mest prestisjefulle. Det å bygge 14 etasjer er ikke dagligdags, og dette signalbygget kommer til å bli synlig i hele bybildet. Prosjektet har gjennomgående høy standard, og vi gleder oss til å sette i gang med dette prestisjebygget, sier administrerende direktør Kjetil Nordang i Peab K. Nordang.

Powered by Labrador CMS