Tunkvartalets hus A med 105 leiligheter til høyre i bildet. Leilighetene ble tatt i bruk i 2021. «Tunpaviljongen» sees i midten av bildet, og i bakgrunnen bygges hus C.

Halvveis til 400 nye boliger på Skårer syd

Byggingen av Tunkvartalet i Lørenskog er nå kommet halvveis.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I siste del av januar var det innflytting i Hus B. Samtidig reises råbygget til Hus C som er tredje byggetrinn. Her kommer 93 leiligheter som skal stå ferdig sommeren 2023. Hus A ble tatt i bruk av beboerne i 2021.

- Halvparten av leilighetene i Hus C er allerede solgt, forteller prosjektsjef Roar Viken i USBL Nye Boliger.

Viken samarbeider tett med prosjektsjef Terje Hjelset i Peab Eiendomsutvikling som forklarer hvorfor det er stor interesse rundt prosjektet:

- Denne delen av Lørenskog er i rivende utvikling. Vi opplever stor interesse fra folk i alle aldre som ønsker å bo urbant og sentralt – med kort avstand både til Oslo og marka. Mange har fått opp øynene for at kvadratmeterprisen for nye leiligheter i Lørenskog ligger mer enn 20.000 kroner under tilsvarende i Oslo, så her er det penger å spare, sier Hjelset.

I tilknytning til Tunkvartalet kommer et offentlig torg, der det blir butikker og serveringssteder. Nordover fra området Skårer syd går Skårersletta, som nå blir bygget om til en 23 meter bred miljøgate, som skal stå ferdig sommeren 2023.

Powered by Labrador CMS