Vigør Inga Sparboes veg i Tromsø består av 111 seniorleiligheter med egen husvert og kafé. Illustrasjon: Peab

Peab bygger 111 seniorleiligheter i Tromsø

Peab Bjørn Bygg skal bygge boligprosjektet Vigør i Inga Sparboes vei i Tromsø for Peab Eiendomsutvikling Nord.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Dette er Peab Eiendomsutvikling Nords første prosjekt under Vigør-konseptet, som er et boligkonsept tilpasset godt voksne. Prosjektet består av 111 moderne leiligheter og er tegnet av AT Plan og arkitektur.

- Alle våre Vigør-prosjekter deler samme filosofi: Vi vil tilby gode rammer for en sunn, aktiv og trygg alderdom gjennom fleksible boliger, moderne arkitektur og velferdsteknologi. Vi skal også lage gode rammer for et sosialt og godt liv, sier regionsjef Kristian Høines Mathisen i Peab Eiendomsutvikling Nord.

Kontraktssummen er på 270 millioner kroner og det er beregnet rundt to års byggetid.

Kristian Høines Mathisen, regionsjef Peab Eiendomsutvikling Nord. Foto: Peab.

Peab planlegger å svanemerke samtlige leiligheter i prosjektet. Totalt er det rundt 11.400 kvadratmeter som skal bygges. Selve byggearbeidene vil bli utført med Peabs egne fagarbeidere.

- Vi er veldig stolte over at vi utfører jobben med bruk av egne ansatte. Det gir en ekstra trygghet både for helse, miljø og sikkerhet, arbeidsmiljøet og kvalitet i gjennomføringen. Vi har egne fagarbeidere på stål, betong og tømmer. I tillegg vil det være deler av jobben som utføres med fagarbeidere fra Peab Bogstrand, Peab Anlegg og Peab Asfalt, sier prosjektleder Jan Are Isaksen i Peab Bjørn Bygg.

Powered by Labrador CMS