Kjell Sæter har ledet utleieselskapet siden etableringen av Ekspert Maskinutleie i 1998. Nå trer han til siden for ny leder.

Kjell Sæter slutter som daglig leder i Rental Group Ekspert

Han har ledet selskapet siden etableringen i 1998.

Publisert Sist oppdatert

Lars-Petter Ulvesli er ny daglig leder i Rental Group Ekspert fra 1. februar. Han overtar for Kjell Sæter som har ledet selskapet siden etableringen for 25 år siden.

Ulvesli har jobbet som økonomileder i selskapet de siste to årene, og ifølge avtroppende leder Kjell Sæter er Ulvesli rett mann til å lede og utvikle Rental Group Ekspert videre.

Grunnlegger og daglig leder i 25 år i Ekspert Maskinutleie/Rental Group Ekspert, Kjell Sæter (t.h.) og ny daglig leder i RG Ekspert, Lars-PetterUlvesli.

- Jeg er veldig glad for at Lars-Petter takket ja til å bli ny daglig leder. Han kjenner selskapet vårt godt, og jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Lars-Petter i en lengre periode. Jeg er overbevist om at han er rett person for jobben – Lars-Petter er faglig dyktig og har alle egenskapene som skal til for å løfte Rental Group Ekspert videre, sier Kjell Sæter.

Ny rolle

Sæter går over i en ny rolle i selskapet hvor han skal jobbe med forretningsutvikling og marked.

Påtroppende daglig leder Lars-Petter Ulvesli er klar på at Sæter har en helt spesiell teft for hva kundene ønsker, og ikke minst høy troverdighet i markedet og bransjen.

(Trykk på saken Satser stort på utleie av smått..., for å lese om da AT.no møtte Sæter i 2013)

- At Kjell fortsetter i Rental Group Ekspert, er veldig positivt for organisasjonen vår, og for egen del er jeg glad for fortsatt å kunne spille på hans erfaring i arbeidet med å utvikle selskapet videre. Bransjen vi er en del av er inne i en omstilling som vil kreve utvikling og endring på flere områder. Jeg ser frem til å bidra til å utnytte mulighetene dette innebærer, og jeg må også legge til at det å være en del av Rental Group-konsernet er en stor styrke med tanke på kompetanse og investeringsvilje, sier Ulvesli.

Erik Sollerud er fornøyd med ny daglig leder

CEO i Rental Group, Erik Sollerud, er svært fornøyd med at Lars-Petter Ulvesli har takket ja til å bli daglig leder i Rental Group Ekspert.

- Lars-Petter Ulvesli var et helt naturlig valg som ny daglig leder, og det er et kvalitetstegn at vi rekrutterer ny leder internt samtidig som vi beholder Kjell Sæter som åpenbart er nøkkelperson i selskapet. For Kjell som har grundet og ledet Rental Group Ekspert gjennom 25 år så er dette selvsagt vemodig, men han presiserer at tidspunktet for å gi stafettpinnen videre var helt riktig. Kjell vil fortsatt spille en nøkkelrolle i vår ambisiøse vekstplaner fremover. Jeg er overbevist om at Lars-Petter er riktig person og jeg ønsker ham lykke til, avslutter Sollerud.

Powered by Labrador CMS