Truls Brresen er ansatt som adm. direktør i Glasopor AS fra 1. mai.

Ny adm. direktør i Glasopor AS

Glasopor, det norske datterselskapet til Foamit Group som tilhører Partnera Corporation, har ansatt Truls Børresen som administrerende direktør i Glasopor AS fra 1. mai 2022.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Børresen blir også en del av Foamit Groups ledergruppe som landssjef for Norge. Foamit Group, som er et selskap innen resirkulering av glass og produksjon av skumglass, utgjør Europas ledende skumglassprodusent sammen med sine datterselskaper. Konsernet har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Danmark. Børresen rapporterer til Foamit Groups administrerende direktør.

Strategisk ansettelse for å delta i større prosjekter i Norden

- Dette er en viktig og strategisk ansettelse for konsernet, fordi Børresen bringer med seg 20 års internasjonal ledererfaring, hvorav mer enn 10 år som administrerende direktør, til selskapet. Børresens ansettelse er det naturlige neste skrittet i vår vekststrategi etter oppkjøpet av Glasopor AS i 2021. Vi vil videre dra nytte av Børresens kompetanse innen salg og kommersiell virksomhet i våre planer om å delta i større prosjekter i Norden, sier Kalle Härkönen, adm. direktør i Foamit Group.

Børresen har erfaring med salgsledelse og merkevareutvikling innenfor bygg og anlegg og infrastruktur. Hans tidligere roller inkluderer salgs- og markedsføringsdirektør for Leca Norge AS.

- Jeg ble fascinert av Glasopor og Foamit Groups historie og oppdrag om å støtte bærekraftig utvikling gjennom den sirkulære økonomien. Glass kan resirkuleres nesten i det uendelige, noe som gjør det til et svært miljøvennlig materiale. Ved å produsere skumglassaggregat fra de minste glasskårene fra renseprosessen for resirkulert glass, kan vi også hjelpe våre kunder med å redusere karbonavtrykket i bygg- og anleggsbransjen. Jeg ønsker å være en del av Foamit Groups suksesshistorie og vekst i det internasjonale sirkulær økonomi-markedet, sier Truls Børresen.

Per Annar Lilleng

Glasopors nåværende administrerende direktør Per Annar Lilleng, er også adm. direktør for glass- og metallresirkuleringsanlegget Sirkel AS. Lilleng vil fortsette i sin stilling som Glasopors adm. direktør frem til 30. april.

- Jeg vil gjerne takke Per Annar Lilleng for hans utviklingsarbeid i Glasopor og den smidige gjennomføringen av integreringen etter oppkjøpet. Takket være hans engasjement og kompetanse, kunne vi kjøpe et sterkt selskap som har hatt en langsiktig vellykket utvikling, sier Härkönen.

Powered by Labrador CMS