Ola Lier (39) startet 18. august som daglig leder for Feiring Miljø.
Ola Lier (39) startet 18. august som daglig leder for Feiring Miljø.

Ny daglig leder for Feiring Miljø

Ola Lier (39) er ansatt som daglig leder for Feiring Miljø.

Publisert Sist oppdatert

Dette er selskapets virksomhet for ombruk og gjenvinning av overskuddsmasser.

– Jeg har lenge fulgt med Feiring, og er både ydmyk og stolt over å kunne jobbe i et sterkt faglig miljø med mange flinke mennesker. Jeg ønsker å bruke min kompetanse og erfaring til å skape gode løsninger for å ivareta massehåndteringen, sammen med næringen og grunneiere her i Feiring, sier Lier.

Han tar over som daglig leder for Feiring Miljø etter Wiktor Johansen, som etter 32 år i Feiring trer ut av lederstolen i Feiring Miljø.

Feiring takker Wiktor for en fantastisk innsats med utviklingen av Feiring Miljø, og for å gi overskuddsmasser et samfunnsnyttig formål. Satsningen skal nå videreutvikles under ledelse av Ola Lier.

Lier er utdannet landskapsingeniør, og har i tillegg teknisk fagskole innen anlegg. Han har tidligere blant annet jobbet i anleggsgartnerfirmaet Agaia, og har syv års erfaring fra Veidekke. Lier har også sittet som varamedlem i Regional plan for masseforvaltning for Oslo og Akershus.

– Kravet til forvaltning av masser er større enn noen gang her i landet, men også veldig komplekst. Det stilles blant annet krav til at masser sorteres og gjenbrukes, og dette skal Feiring Miljø være ledende på i årene fremover, sier Lier.

Powered by Labrador CMS