Bildet viser noen av de 500 stk. av el-varebilen Maxus e-Deliver 3 og 500 stk. av den nye personbilen Maxus Euniq MPV som ankom Drammen havn i helgen.

500 elektriske Maxus-varebiler ankom Drammen havn i helgen

En Maxus-forsendelse med 1000 elektriske person- og varebiler ankom Drammen havn denne helgen; 500 stk. av den nye personbilen Maxus Euniq MPV, og 500 stk. av elvarebilen Maxus e-Deliver 3.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Frem til nå har kinesiske Maxus hatt stor suksess med elvarebiler i det nordiske markedet, og nå får de selskap av den elektriske personbilen Maxus Euniq MPV.

El-varebilen Maxus e-Deliver 3 ble lansert for det nordiske markedet i sommer, og siden da er det solgt over 1000 biler. Maxus Euniq MPV er forhåndssolgt med over 400 biler.

Hundrevis av elektriske Maxus-biler ble kjørt i land i Drammen havn i helgen.

- Stadig flere oppdager fordelene ved å velge elektrisk bil, og markedet er i stor vekst, både i person- og varebilsegmentet. For varebiler er det ekstra mange fordeler, ikke bare sparer man drivstoff-, bom, - service og parkeringskostnader, man sparer også tid ved å kunne kjøre i kollektivfeltet. Vi har fylt opp lagrene våre, og har biler tilgjengelig for rask levering av begge modeller. I motsetning til andre bilprodusenter hvor det er knyttet stor usikkerhet rundt tilgang på biler og batteriproduksjon, vil Maxus kunne skilte med tilnærmet ubegrenset tilgang på både bil og batteriproduksjon, sier salgssjef i Maxus Norge hos RSA, Bernhard Jahnsen.

Powered by Labrador CMS