Nyheten MAN TGX Lion S
Nyheten MAN TGX Lion S

MAN TGX Lion S:

Ny toppmodell fra MAN

Ett år etter lansering av de nye MAN-seriene kommer produsenten med en ny toppmodell i TGX-familien, MAN TGX Individual Lion S.

Publisert Sist oppdatert

Den nye toppmodellen får visuelle effekter ved hjelp av karbon og røde konturer. Videre får bilen ulike pakker fra MAN Induvidual for å øke komforten for føreren.

TGX Individual Lion S vil bli tilgjengelig i kombinasjon med de kraftigste motorene: Fra 510 til 640 hk.

Utvendig og innvendig

Det utvendige designet er et samarbeid mellom MANs designteam og ekspertene fra MAN Individual-teamet.

Interiør i grått med røde detaljer.
Interiør i grått med røde detaljer.

Sidespeilene får en karboneffekt mikset med rødt, og i grillen får bilen røde designkonturer som sammen med de blanke sorte detaljene er med på å fremheve designet i MANs nye lastebilgenerasjon, heter det i en nyhetsmelding fra produsenten.

Innvendig er rattet utstyrt med røde sømmer. Setetrekkene i Alcatara-skinn har fått røde diamantsømmer og matchende armlener og dørtrekk.

Nakkestøtten har fått den velkjente Løven som dekor. Dørlisten har Lion S bokstaver og ventilene har rød kontur sammen med røde sikkerhetsbelter.

Utstyr

Førerkomfort-pakken har premiumseter som standard og digitalt 12,3 tommers instrumentpanel.

Kjøkkenavdeling.
Kjøkkenavdeling.

Bilen har også en god pakke med assistansesystemer som standard, med adaptiv cruisekontroll med «stop og kjør»-funksjon, MAN komfortstyring, filholder-assistanse med tilbakestyring, filbytte- og svingassistanse og automatiske fjernlys.

Bilen kan også spesifiseres med den store veggenheten i stedet for overkøye. Den inneholder et lite kjøkken med mikrobølgeovn og kaffetrakter. Det er også mulig å spesifisere en 22-tommers tv på sideveggen.

MAN Individual

Rød innramming på luftventil.
Rød innramming på luftventil.

Under banneret til MAN Individual tilbyr MAN Truck & Bus sine kunder en portefølje av alternativer for kundespesifikke tilpasninger og tekniske modifikasjoner.

Dette gjelder førerhuset og chassiset samt elektronikk og drivlinje. Alle tilpasninger og modifikasjoner er utviklet og implementert av ekspertene hos MAN Individual.

Ny kommunikasjonskanal

MAN QuickStop vil lansere nye produkter og innovasjoner på YouTube. En gang i måneden vil det komme en ny sending på den offisielle MAN YouTube-kanalen.

Skuespiller og komiker John Friedman, som ble kjent ved å spille «Erkan» i komedieduoen «Erkan und Stefan», skal være vert for serien. Sammen med ham vil man kunne se MAN-ansatte samt andre samarbeidspartnere som er med på å utvikle og lansere bilene.

Det vil være eksklusive «bak-kulissene»-visninger og svar på spørsmål fra nettsamfunnet. I tillegg vil kunder som kjører MAN-lastebiler, varebiler og busser spille en viktig rolle i programmet, opplyses det fra MAN.

Powered by Labrador CMS