ENESTE: Lill Tove Skar (32) er ny selger hos Volvo Truck Center på Hønefoss.

Er eneste jente

HØNEFOSS: Lill Tove Skar (32) er eneste dame som selger nye lastebiler i Norge. - Det er litt gubbefaktor over jobben min, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Skar er nyansatt som lastebilselger ved Volvo Truck Centers avdeling på Hønefoss, og har ikke salgserfaring fra før. Men hun har en solid dose med både erfaring bak rattet og entusiasme. Og nå er hun klar for sin nye jobb.

- Jeg har kjørt lastebil i ni år for tre forskjellige firma. Samlet har det vært veldig variert kjøring som har gitt meg mange forskjellige erfaringer, sier Lill Tove Skar som hele veien har jaktet nye utfordringer.

Var med

De siste tre årene før hun nå ble selger kjørte hun spesialtransport og drev med maskinflytting. Den bilen fikk hun være å bygge opp og tilpasse selv. Erfaringene fra den prosessen var med å trigge interessen da hun søkte sin nye jobb.

- Jeg bestemte meg for å slenge inn en søknad da jeg hørte om denne jobben. Og jammen fikk jeg den også, sier hun og smiler. Nå er hun en del av et helt nytt team med stort pågangsmot på Volvos avdeling på Hønefoss.

Småbruk

- Jeg elsket den jobben jeg hadde også, og ville ikke ut av denne bransjen. Men det var vanskelig å kombinere med hester, småbruk og samboer, sier Tove Lill Skar. Selv om hun fortsatt ikke har en ni til fire-jobb er hun i alle fall hjemme stort sett hver kveld.

Powered by Labrador CMS