Honda 520FE2
Foto: Kellox
Honda 520FE2 Foto: Kellox

Honda ATV tilbake i Norge

Etter 10 år er Honda ATV igjen tilbake i Norge. Salget ble stoppet av mangel på modeller som kunne typegodkjennes her i landet, men nå har Honda tilpasset tre driftssikre modeller som er typegodkjent i Norge.

- Vi har solgt Honda ATV-er i mange år, og er glad for at vi igjen får modeller som er typegodkjent for Norge og det norske terrenget, sier Anton Vestavik, salgs og markedssjef hos importør Kellox. Målet er at Honda-ATV’er igjen skal ta markedsandeler til en god posisjon i 2021 og så fordoble antallet i 2022.

Kellox varsler videre at selskapet også vil satse stort på import av arbeidsredskap som er spesialtilpasset ATV-modeller fra Honda og Kymco. Dette gjelder blant annet tilhengere, snøskjær, beskyttelse, vinsjer, gressklippere, harv og vil komme i tillegg til alt ekstrautstyr Kellox allerede importerer.

Alle ATV-ene Kellox importerer er klassifisert som T3B. Det betyr at de har en toppfart på maksimalt 60 km/t og at sjåføren må være 18 år eller eldre og ha førerkort på bil.

Det første partiet med ATV-er er allerede på plass i Norge, melder Kellox som også er landets største importør av MC og MC-utstyr og ledende aktør innen sektoren båter og påhengsmotorer.

Powered by Labrador CMS