ID. Buzz Cargo med 4-hjusdrift4x4

ID. Buzz Cargo med 4x4

POPULÆR: Når den populære elektriske bilen nå kommer med 4-hjuldrift vil den sannsynligvis passe for enda flere enn dagens versjon med bakhjulsdrift.

Publisert

I 2023 ble ID. Buzz Cargo Norges mest solgte nyttekjøretøy, det var da den første elektriske varebilen som toppet salgsstatistikken i Norge. Hele 3.407 biler ble registrert i 2023, og til nå er nesten 5.500 biler registrert av den populære varebilen i Norge.

Nærmer seg salgsstart

ID. Buzz Cargo har nå blitt oppgradert med mer effekt, mer utstyr og i tillegg vil ID. Buzz Cargo bli tilgjengelig med 4MOTION firehjulstrekk.

– Vi har nylig åpnet for bestilling av oppgraderte ID. Buzz Cargo, og etter sommeren 2024 vil vi åpne for bestilling av vår populære varebil også med 4MOTION firehjulstrekk. Vi vet at firehjulstrekk er noe norske kunder setter pris på, og vi forventer stor interesse for bilen, sier Fredrik Matheson, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

4x4: Norge har tradisjonelt vært et 4x4-marked for Volkswagen hvor majoriteten av både Caddy og Transporter har hatt 4x4. Det er derfor en etterlengtet oppgradering når ID. Buzz Cargo nå kommer med 4-hjulsdrift.

Betydelig mer effekt 

Oppgraderte ID. Buzz Cargo har større batteripakke og større motor, noe som gjør at effekten øker betydelig fra 204 hestekrefter til 286 hestekrefter for varianten med tohjulstrekk, og til hele 340 hestekrefter for 4MOTION-utgaven. Begge utgavene vil ha et dreiemoment på 550 newtonmeter, og i tillegg få økt tilhengervekt.

I oppgraderte ID. Buzz Cargo er også både forvarming av batteriet og forbedret ladehastighet på plass. De første bilene med oppgraderingen forventes til Norge i løpet av sommeren, og de første bilene med 4MOTION forventes til Norge i løpet av høsten.

– Dette gjør at ladestoppene blir enda mer effektive, noe som er viktig for våre kunder som i stor grad bruker bilen i sitt arbeid, sier Matheson.

Mer og oppgradert standardutstyr 

Bilen kommer med ID. software 5.2 og forbedret infotainment-skjerm på 12,9 tommer. Videre er standard utstyrsnivå økt sammenlignet med tidligere modell. Det betyr at nå er både intelligent hastighetsassistent, trafikkskiltgjenkjenning og Lane Assist på plass. Det er også Førerassistentpakke, som blant annet inkluderer blindsoneassistent med rear traffic alert og utstigningsvarsel. Bilen kan også leveres med varmepumpe som tilvalg.

– Dette gjør at det meste er på plass for at Volkswagen ID. Buzz Cargo skal fortsette å være Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, avslutter Matheson.

Powered by Labrador CMS