TURNE: Iveco-sjef Helene Norman-Dupuy og hennes folk skal være på veien og vise frem både S-Way og Daily frem til sommeren.
TURNE: Iveco-sjef Helene Norman-Dupuy og hennes folk skal være på veien og vise frem både S-Way og Daily frem til sommeren.

Iveco er på Norgesturné

BÆRUM: Iveco skal frem til St. Hans kjøre en landsdekkende turné med biler fra fem til 50 tonn.

Publisert

I løpet av våren og forsommeren skal alle Iveco-anlegg i Norge få besøk av Din Tur-karavanen. Målet er at flest mulig skal få prøvd de nye modellene. Det er første gang Iveco er på «roadtrip» i Norge etter at S-Way ble lansert.

I tillegg til tre Iveco S-Way, deltar to Iveco Daily i karavanen. En 7,5 tonns Iveco Eurocargo med skap blir med i det gode selskap frem til et stykke ut i april.

Det ble ikke akkurat noen flying start da Iveco satt av gårde fra hovedkontoret på Vøyenenga til Vestfold og Telemark som var første stopp på ruten: De strenge covid-begrensinger var det ingen som drømte om å ha med i bagasjen.

Som eiendomsmeglerne

- Vi gjør akkurat som eiendomsmeglerne. Vi booker kundene en etter en for egne visninger og prøvekjøringer, sier Helene Norman-Dupuy.

Første stopp på turneen var Skien, og der var det stor interesse og et 50-talls kunder som var ute og prøvekjørte.

Mest trøkk og interesse var det for de tre S-Way-ene på de første stoppene, men også Daily-ene var mye ute på prøvekjøring. Nå skal bilene kjøres nordover langs Vestlands-kysten opp til Steinkjer før de vender nesa syd mot Råde etterfulgt av Oslo og Bærum. Bilene blir på hvert av de totalt 13 stoppene i ca. en uke.

Hele rekka

REKKE: Fem biler forlot hovedkontoret i Bærum rett før påske.
REKKE: Fem biler forlot hovedkontoret i Bærum rett før påske.

De tre S-Way-ene på turneen spenner fra toppmodellen med 570 hestekrefter og til en 2-aklset distribusjonsbil med 360 hestekrefter.

Den største trekkvogna drar på en Van-Hool semi fra Vognservice som er lastet med betongelementer, mens 510 hestere’n er en singel containerbil. Når turneen kommer til Trondheim, vil det også komme en S-Way på LNG som henger seg på resten av følget.

Powered by Labrador CMS