OPPGRADERT: Iveco går inn i 2024 med en helt ny produktserie

Iveco med utmerkelser

UTDELING: Iveco deler årlig ut priser til årets selger, årets forhandler, årets prestasjon og ettermarkeds helten.

Publisert Sist oppdatert

Iveco har store ambisjoner for den norske bilforhandlerbransjen. Med solide verdier som god arbeidsplass, og med potensiale for vekst ønsker vi å hedre og verdsette de ansatte, sier Anders Velta, Country Sales Manager Iveco Norge.

– Vi ser det som særdeles viktig, og riktig, å ivareta våre medarbeidere. Derfor er det også viktig for hele organisasjoner å løfte frem gode prestasjoner, fortsetter Velta.

Ta vår del av markedet

Ambisjonene til Iveco i Norge er store.

– Det er ambisjoner om å bli mer synlige og ta vår del av markedet, og vi jobber for at det norske markedet skal forstå hvor store vi egentlig er. Dette er et bra utgangspunkt for medarbeidere som har lyst på en jobb som gir muligheter, potensiale og frihet, forteller Velta og fortsetter:

– Våre ansatte må kunne gjøre mye forskjellig, det er litt som å være en potet. Vi vet at dette er krevende, men samtidig er det spennende! At vi gir priser til prestasjoner over forventninger henger sammen med at vi som arbeidsgiver forstår at disse prestasjonene ikke kommer gratis. Det er hardt arbeid og det skal de berømmes for!

Prisene er basert på prestasjoner for 2023.

Årets selger

SELGER: Frode Bjørkli mottar årets selger-prisen for konsekvent gode resultater og hans evne til å løse utfordringer.

Årets selger gis i år til Frode Bjørkli grunnet hans resultater og handlekraft i en utfordrende bransje.

– Frode Bjørkli vinner årets selger-prisen for hans imponerende evne til å opprettholde stabile tall, tilpasse seg markedets behov og finne løsninger på alle utfordringer. Han deler sin dype produktkunnskap og behandler kollegaer med respekt, samtidig som han håndterer avvik effektivt uten å belaste driften. Gjennom konsekvent gode resultater og tilfredse kunder viser Frode seg som en eksemplarisk selger og en verdig vinner av prisen, forteller Velta.

Dealer of the Year

FORHANDLER: Maskin & Autoservice Sør AS mottar Dealer of the Year for deres engasjement og tro på fremtiden med høye ambisjoner.

Prisen for årets forhandler, dealer of the year, går til Maskin & Autoservice Sør AS på grunn av deres ambisiøse satsing på tross av usikre tider.

– Maskin & Autoservice Sør AS har vist seg å være en framoverlent forhandler som jobber målrettet og er villig til å satse selv i usikre tider. Deres ambisiøse investeringer i bygg og drift, til tross for et nedadgående marked, viser deres engasjement og tro på fremtiden. De er dyktige på ettermarkedshåndtering og fungerer som gode ambassadører for IVECO. De opprettholder en høy standard for IVECO, noe som vitner om deres dedikasjon og profesjonalitet. Maskin & Autoservice Sør AS har vært en trofast aktør i mange år og er blant de få forhandlerne i Norge som virkelig har satset på tungbiler, forklarer Velta.

PRESTASJON: Ismail Salih får Achievement of the Year da han har vist imponerende lærevilje og økt sin kapasitet uten at det har gått på bekostning av hans allerede etablerte oppgaver

Achievement of the Year

Achievement of the Year går til Ismail Salih for sin evne til å tilpasse seg og utvide sitt virkeområde.

– Ismail Salih har utmerket seg ved å selge et akseptabelt antall nye biler i tillegg til å opprettholde sitt ansvarsområde med bruktbilsalg, uten at det går på bekostning av det allerede etablerte arbeidet. Hans smidighet i å tilpasse seg markedsendringer, balansere mellom ulike ansvarsområder og fylle gapet i salgskapasiteten for nye biler viser hans betydelige bidrag til IVECO Norge. Med en imponerende lærevilje og fokus på bedriftens interesser, kombinert med riktige holdninger og en sunn forretningsforståelse, har Ismail vist seg som en viktig bidragsyter til bedriftens suksess, utdyper Velta.

ETTERMARKED: Aftermarket Hero gis til Kent Svartdahl fra Team verksted i Råde da han har vist en uovertruffen dedikasjon til IVECO

Aftermarket Hero

Den siste prisen, Aftermarket Hero, gis til Kent Svartdahl fra Team verksted i Råde for hans dedikasjon til IVECO. Jarmund Indrelid, Part Sales Manager IVECO Norge, utdyper hvorfor:

– Kent Svartdahl fra Team Verksted i Råde, hedres med Aftermarket Hero-prisen. Hans dedikasjon til IVECO er uovertruffen, hvor han sikrer at alle medarbeidere tar alle nødvendige kurs og holder seg oppdatert med den nyeste kunnskapen. Kent og hans team har sett potensialet i connected vehicles og har vært de første i Norge til å gjennomføre kurs om dette.

2024 

– Prisutdelingen er en feiring av kompetente kolleger, god håndverkskunnskap og muligheten til å fremheve IVECO som et sted med dyktige ansatte som elsker det de gjør og IVECO som selskap. IVECO har for første gang nettopp lansert en full oppdatering av alle kjøretøyene i sin bilportefølje fra varebiler til tunge kjøretøyer, og med dyktige kolleger både i salgs- og serviceavdelingene, håper vi at 2024 blir et fantastisk år for IVECO, avslutter Velta.

Powered by Labrador CMS