Daniel Ukkestad (43) er ansatt som avdelingsleder i Bluecrane AS.
Daniel Ukkestad (43) er ansatt som avdelingsleder i Bluecrane AS.

Ny avdelingsleder i Bluecrane

Har det overordnede ansvaret for all kranbil- og transportvirksomhet i bedriften.

Publisert

Daniel Ukkestad (43) er ansatt som avdelingsleder i Bluecrane AS.

Bluecrane, med hovedkontor på Åros på Hurumlandet, har drevet kranvirksomhet i Norge i mer enn 50 år og er en totalleverandør av kran- og transporttjenester.

Bluecrane er tidligere kjent som Mikkelsen Kran og Transport.

Ukkestad har det overordnede ansvaret for all kranbil- og transportvirksomhet i bedriften. Samtidig vil han være en viktig bidragsyter i møte med kunder og leverandører.

- Vi er svært fornøyde med å få Daniel med på laget. Hans erfaring og kompetanse vil være avgjørende for vår videre satsing og utvikling av selskapet, sier Espen Hanssen, daglig leder i Bluecrane.

- Bluecrane bygger opp en egen avdeling for kranbiler og transport for å videreutvikle bedriften ytterligere. Daniel vil være en nøkkelperson i denne satsingen, legger han til.

Daniel Ukkestad kommer fra stillingen som transportkonsulent for kranbiler i Transportsentralen Lillestrøm, hvor han har vært i 12 år.

- Bluecrane er et selskap i vekst, med gode verdier og spennende planer for fremtiden. Jeg har stor tro på at dette blir utfordrende, meningsfullt og gøy, og gleder meg til å være med på reisen, sier Daniel Ukkestad.

Han begynte i stillingen 1. august.

Powered by Labrador CMS