Ford E-Transit produseres ved Ford Otosans fabrikk i Kocaeli i Tyrkia.

Nye Ford E-Transit på vei til kunder - masseproduksjonen er startet

Nå har Ford Pro sendt ut de første produksjonsklare helelektriske Ford E-Transit til europeiske varebilkunder, fra Ford Otosans fabrikk i Kocaeli i Tyrkia.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Fabrikken skal nå masseprodusere for fullt for å møte den store etterspørselen fra europeiske bedrifter. Mer enn 5000 kundeordrer er mottatt før de første produksjonsklare E-Transit forlot fabrikken.

- Fra Ford Otosans fabrikk, som er der Transit-produksjonen i Europa foregår, starter vi nå et nytt elektrisk kapittel. Dette er det første skrittet i transformasjonen av denne fabrikken som vil bli et viktig sentrum for produksjon av helelektriske nyttekjøretøy for hele Europa, sier general manager for Ford Pro i Europa, Hans Schep.

E-Transit er selve spydspissen i lanseringen av Ford Pro i Europa. Den nye forretningsenheten for nyttekjøretøy skal etablere Ford som «en komplett leverandør av produkter og tilhørende tjenester som vil transformere hverdagen for nyttekjøretøykunder».

- Vi er stolte av at produksjonen av E-Transit på Kocaeli-fabrikken skjer med elektrisitet fra 100 % fornybar energi. Den elektriske utgaven av den legendariske Transit-modellen er et avgjørende øyeblikk og et viktig fremskritt for å gjøre Ford Otosan til basen for Fords elektrifiserte nyttekjøretøy, sier general manager, Ford Otosan. Güven Özyurt.

Powered by Labrador CMS