PITBOSS: Volvos spesialgrill blir å finne på Gardermoen fra torsdag av.

Volvo og Renault kommer på Transportmessa 2021

-Volvo og Renault har 100 prosent tiltro til norske myndigheter og blir å finne på Gardermoen fra Torsdag 2. september.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Bjørn Inge Haugan, direktør for salg, marked og kommunikasjon i Volvo Norge forteller at Volvo og Renault har foretatt en kraftig vurdering vedrørende deltagelsen på Transportmessa.

- I Volvo har vi 100 prosent tiltro til norske og lokale myndigheter, som har guidet oss så trygt gjennom pandemien og løpende kommet med anbefalinger som har sikret lavest mulig smittetrykk til enhver tid. I Volvo har vi også 100 prosent tiltro til at sjåfører og eiere av transportselskap har mer enn nok dømmekraft til å bedømme egen risiko ved å delta på messen, sier Bjørn Inge Haugan, direktør for salg, marked og kommunikasjon i Volvo Norge.

Volvo har gjort grundig vurdering av denne og andre messer som går av stabelen nå i høst. Til grunn ligger nasjonale råd, lokale råd og ikke minst arrangørs evne til å etterleve de anbefalinger og råd som myndighetene til enhver tid gir.

- Vår oppfatning er at Transportmessa vil følge dette til punkt og prikke, og Volvo på sin side vil gjøre det samme. Vi erfarte selv å reise rundt med vår Volvo- karavane i fjor høst, med strenge smitteverntiltak, og hadde ikke ett eneste utbrudd. Dette tror vi er en følge av at vi fulgte myndighetenes råd og veiledning. Dette har vi også gjort i våre anlegg gjennom hele pandemien, uten å ha et eneste alvorlig ukontrollert utbrudd av smitte. Derfor stoler vi på myndighetens råd, fordi vi har erfart at de fungerer.

Ta smitten på alvor – hold meter`n

Området messen skal være på er gedigent, godt over 30 000 kvadratmeter, fordelt over tre hele dager, morgen til kveld. Til sammenligning er det trolig trangere å gå i Oslo sin paradegate, Karl Johan, eller på et av landets mange kjøpesenter på en travel lørdag.

- Vi må og skal ta smitten på alvor. Myndighetene ber oss holde meter`n. Det skal vi gjøre, og vi oppfordrer alle besøkende til messa å gjøre det samme. På vår stand vil vi ha vakter som opprettholder maksimalt antall inne på stand, samt andre nødvendige tiltak for å opprettholde godt smittevern. På denne måten kan vi i transportfamilien møtes, ha det koselig, snakke sammen på tvers av bilmerketilhørighet og nyte fete biler og ulike utstilleres produkter, sier Haugan.

Klare oppfordringer fra Volvo

Volvo oppfordrer alle til å vaske hendene og holde god avstand. Og er du syk, hold deg hjemme og test deg.

- Er du sjåfør; snakk med din arbeidsgiver om de er komfortable med at du er på messen. La oss alle respektere meter`n og vurder egen helsesituasjon opp mot smittefare, og i forhold til om du har fått nødvendig vaksine.

- Vi gleder oss veldig til å treffe dere på Gardermoen, enten du kjører MAN, Renault, Scania, Mercedes, DAF, Iveco, Volvo eller et annet merke. VI er alle en del av transportfamilien, la oss vise at vi kan stå sammen, opprettholde myndighetenes smittevernråd og nyte fine dager. Selv kommer vi med et knippe fete biler og maskiner, Livet på veien-Larssen og selvfølgelig vil Pitboss være i sentrum – lastebilen som har blitt lagt merke til i hele Norge, og fra Asia i øst til Amerika i vest, avslutter Haugan.

Powered by Labrador CMS