Bilde fra jubileumsvideoen «Vi gjør det» som ble filmet i løpet av helgen. Ansatte med følge danner logo og firmanavnet, filmet med drone. Se videoen lenge ned i saken.
Bilde fra jubileumsvideoen «Vi gjør det» som ble filmet i løpet av helgen. Ansatte med følge danner logo og firmanavnet, filmet med drone. Se videoen lenge ned i saken.

Isachsen: - Jeg er heldig

Isachsen Gruppen feiret 30-år som entreprenørbedrift den andre helgen i april.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

For tre tiår siden kjøpte en ung mann fra det lille stedet Strømbo i Øvre Eiker kommune en lastebil, og med det så et lite entreprenørselskap dagens lys.

Mannen het Rune Isachsen. Tredve år senere har bedriften han grunnla tilbake i 1986 for lengst ristet av seg stempelet «liten»: Isachsen Gruppen anno 2016 omsetter for over èn milliard i året og antall ansatte har passert et halvt tusen. I helgen samlet 400 av dem pluss respektive seg på Golsfjellet, agendaen var kort og godt å feire 30 innholdsrike år tre dager til ende.

- Dette er en høyst fortjent honnør til alle som jobber i bedriften, sier Rune Isachsen.

- Maken til arbeidsfolk, som det vi har i dette firmaet, finner du helt enkelt ikke. Det er hverdagskollektivet, den felles innsatsen som daglig nedlegges i alle deler av bedriften, som har tatt oss dit vi er i dag. Jeg er heldig som får være kollega med så mye flinke folk.

700 festdeltagere

Det er en omfattende logistikk å feire med 700 personer. Mange busser gikk i skytteltrafikk mellom fire forskjellige overnattingssteder og ute- og inne-aktiviteter gjennom hele helgen.

Selve festmiddagen ble holdt på Storefjell Høyfjellshotell. Bjarne Brøndbo/DDE sto for den musikalske delen av programmet. Det var også urfremføring av en spesial-komponert jubileumslåt, som nærmest selvfølgelig het det samme som bedriftens slagord «Vi gjør det!».

- Gode på fest og vei

Adm direktør i Isachsen Gruppen, Kent Jensen, er naturlig nok strålende fornøyd med helgen.

- Denne helgen hyllet vi alle våre ansatte for alt de er verdt, og det er ikke lite. Isachsen Gruppen har hatt en lang og innholdsrik reise. Tretti vekststerke år, der milepælene har stått i kø. Denne helgen har vi bevist at vi er like gode til å legge an til fest, som vi er til å anlegge vei. Hvilket ikke sier så rent lite, sier Jensen i en pressemelding sendt ut av Ischasen Gruppen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS