FREMOVERLENT: Vei og Anlegg er på vei opp og frem. 2018-utgaven blir større enn tidligere messer med et nytt hotell og messe-/konferanseanlegg på plass. Fra venstre: Njål Hagen (fagsjef i MGF), Gry Ingebretsen (messekoordinator i MGF) og Tone Merethe Lindberg (direktør i MGF).

Store forandringer på Vei og Anlegg 2018

Neste års Vei og Anlegg på Hellerudsletta blir annerledes enn tidligere. Hallanlegget har fått en massiv oppgradering med en stor konferansedel. Og endelig er det kommet på plass et hotell.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Dette er Marriot-eide Moxy Oslo X, som er koblet sammen med utstillingshallene via resepsjon og restaurant. Hotellet og konferansedelen gir helt nye muligheter til arrangement og møter i løpet av anleggsmessen. Og selvfølgelig overnatting – hotellet har 276 rom.

For å markere de store forandringene på messeanlegget, har det også skiftet navn – fra Exporama til X Meeting point.

Alle på øvre plan

En annen nyhet for 2018-messen, er at alt flyttes til øvre plan. Selv om Volvo Maskin med flere nå skal opp på sletta, blir messen større enn tidligere.

LILLAROSA ANLEGG: Det er mye på hotellet Moxy Oslo X på Hellerudsletta som skiller seg fra et «vanlig» hotell. Så også inngangsdøra bak MGF-direktør Tone Merethe Lindberg. Her skal anleggsfolket strømme inn under Vei og Anlegg 2018, 2. til 6. mai.

- Allerede nå er messen større enn forrige gang. Vi har så å si fullbooket uteområdet, og har solgt 50 prosent av utstillerplassene inne. Det har vi gjort selv om vi har flyttet innendørsområdet til den største hallen, Hall 1, og uten at vi har markedsført utstillerplassene. Det starter vi med i september, sier direktør Tone Merethe Lindberg i Maskingrossisternes Forening (MGF).

Ikke demoområde

Det blir ikke noe demoområde for anleggsmaskiner på Vei og Anlegg 2018. Årsaken til dette er sikkerheten.

- Det har ikke vært noen negative tilbakemeldinger fra utstillerne på det, sier Lindberg.

Shuttlebusser og hotellrom

Det skal bli lettere å være besøkende uten å bruke bil i 2018.

- Parkeringen blir ikke bedre enn før. Derfor ønsker vi at flest mulig skal reise kollektivt. Vi setter opp gratisbusser som kjører i skytteltrafikk mellom Lillestrøm, Hellerudsletta, Oslo og Gardermoen.

Nytt i år er også at MGF benytter Fjell og Fjord konferanser AS til å booke hotellrom med busstransport til og fra messeområdet.

Lenker til dette finnes på nettstedet www.veioganlegg2018.no.

- Det er viktig at folk bestiller nå. Det er to andre store arrangement i Oslo samtidig med Vei og Anlegg 2. til 6. mai 2018. Vi holder av mange hotellrom i Oslo nå, som vi bare kan holde enn viss tid uten å bekrefte at vi skal ha dem. Deretter blir det vanskelig å finne rom i Oslo-området, sier Lindberg.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS