Fv. 282 Bjørnstjerne Bjørnsons gate på Strømsø i Drammen skal utvides fra to til fire felt mellom Tamburgata og Telthusgata.
Fv. 282 Bjørnstjerne Bjørnsons gate på Strømsø i Drammen skal utvides fra to til fire felt mellom Tamburgata og Telthusgata.

Isachsen tildelt veiprosjekt

Isachsen Entreprenør var 1,1 millioner kroner lavere enn nærmeste konkurrent.

Publisert Sist oppdatert

Isachsen Entreprenør AS er innstilt til oppdraget med å bygge Bjørnstjerne Bjørnsons gate i Drammen fra Tamburgata til Telthusgata.

Klagefrist på innstillingen er satt til mandag 9. januar 2017 klokken 09.00.

Tett konkurranse

Isachsen Anlegg AS var en av seks entreprenører som ga tilbud på jobben med å utvide fv. 282 Bjørnstjerne Bjørnsons gate på Strømsø fra to til fire felt.

Da tilbudsfristen gikk ut 1. desember 2016 var det tett kamp mellom to av tilbyderne. Det skilte bare 1,1 millioner kroner mellom laveste og nest laveste tilbud.

Tilbudet fra Isachsen var på 89,8 millioner kroner.

Strømsø sentrum

Avstanden mellom laveste og dyreste bud var på 32,6 millioner kroner.

Bjørnstjerne Bjørnsons gate i Drammen er en viktig del av sentrumsringen i byen. Strekningen på fv 282 som nå skal bygges ut ligger på sørsiden av Drammenselva.

Beplantes våren 2019

Det er ca. 730 meter av gata som skal utvides med to felt fra Tamburgata nær Strømsø torg til Telthusgata øst for sentrum.

Arbeidet med å utvide gata fra to til fire felt er ventet å starte i månedsskiftet januar/februar og være ferdig høsten 2018.

En omfattende beplantning med trær og blomster vil bli utført våren 2019.

STILLING LEDIG: