Fra venstre: Asle Ruud, Peter Andersson, Pål Sanne, Nicklas Jarl og Karsten Fredriksson.
Fra venstre: Asle Ruud, Peter Andersson, Pål Sanne, Nicklas Jarl og Karsten Fredriksson.

Kynningsrud Prefab omorganiserer og får ny ledelse

Kynningsrud Prefab omorganiserer og får felles ledelse mot det svensk/norske betongelementmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

Divisjonssjef Pål A. Sanne danner sammen med ny VD Nicklas Jarl, fabrikksjef Peter Andersson, økonomisjef Karsten Fredriksson og prosjektsjef Asle Ruud en ny felles ledergruppe.

Divisjon Prefab, som består av selskapene Kynningsrud Prefab AS og Kynningsrud Prefab AB, består av 300 ansatte som vil omsette for ca. 750 mill. kroner i år. Ordrereserven er i dag på ca. 800 mill. kroner.

- Store investeringer i fabrikken i Uddevalla har bidratt til sterk vekst de siste årene. Vi ser at felles ledelse for det svensk/norske markedet kommer til å gi bedre kvalitetssikring av logistikken fra salg til ferdig prosjekt. Dette medfører et lavere kostnadsnivå som øker vår konkurranseevne, sier styreleder Harald Kynningsrud i en pressemelding.

Tidligere VD Joachim Lindroth i Kynningsrud Prefab AB har valgt å avslutte sitt arbeidsforhold i Kynningsrud for å arbeide med andre oppgaver i fremtiden.

Ny VD blir Nicklas Jarl, som frem til i dag har vært vice-VD i Kynningsrud Prefab AB.

Jarl har vært en sentral person i Uddevalla i en årrekke og opplyses å kjenne organisasjonen og betongelementmarkedet godt.