FORNØYDE: Maskinselger Kjell Sørensen (t.v.) og salgssjef Lars Engmark i Nasta AS er godt fornøyde med salget av seks Bell B25E til landslinjene.
FORNØYDE: Maskinselger Kjell Sørensen (t.v.) og salgssjef Lars Engmark i Nasta AS er godt fornøyde med salget av seks Bell B25E til landslinjene.

Yrkesskolene valgte Bell-dumpere

Yrkesskolenes landslinjer har avgjort at deres anbudskonkurranse om leveranse av seks rammestyrte dumpere er vunnet av Nasta AS.

Publisert Sist oppdatert

Larviksbedriften er importør og forhandler av dumpere fra den sør-afrikanske produsenten Bell Equipment.

Modellen som ble valgt er Bell B25E, en dumper med nyttelast på 24 tonn. Anleggsdumperen er tillatt i bruk på vanlig vei, noe som forøvrige var et av mange kriterier som måtte oppfylles.  

Anleggsdumperne vil bli å finne ved følgende videregående skoler:

  • Sam Eyde vgs – Arendal
  • Kirkenes vgs
  • Fauske vgs
  • Os vgsNNBA.JPGNasta hadde med seg en «rollup» til Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse i Tromsø 10.-12. juni, der de gratulerte yrkesskolenes landslinjer med godt kjøp. Det har med andre ord være kjent en stund at skolene valgte Bell og Nasta. Foto: Bjørn Eriksen
  • Øksnevad vgs
  • Solør vgs

Ved skolene skal dumperne benyttes til kjøretrening og mekanisk opplæring. Servicer etc. vil bli utført av elevene selv, i samarbeid med Nasta.

- Fremtidens maskinførere vil nå få inngående kjennskap til markedets mest moderne og kostnadseffektive rammestyrte dumpere. Som rendyrket dumperprodusent leverer Bell Equipment kvalitet til fingerspissene, et optimalt utgangspunkt for dumperundervisning, sier Lars Engmark, salgssjef hos Nasta.

Produktansvarlig for Bell-dumpere i Nasta, Kjetil Tveiten, er svært fornøyd med avtalen:

- Dumperne blir levert med full opplæringspakke og kursing for alle lærere. Vi vil også ha en tett dialog og yte nødvendig brukerstøtte til de ulike skolene. Et allerede godt samarbeid mellom oss og mange videregående skoler vil med denne leveransen bli enda bedre.