Even Sjøli, daglig leder i MjøsPlan AS (t.v.) og Vegard Sollie, daglig leder i Leica Geosystems AS signerte avtalen.
Even Sjøli, daglig leder i MjøsPlan AS (t.v.) og Vegard Sollie, daglig leder i Leica Geosystems AS signerte avtalen.

Maskinstyrings-avtale

Leica Geosystems AS har signert en partneravtale med MjøsPlan AS.

Publisert

 Avtalen innebærer at MjøsPlan AS blir en salgs- og servicepartner i fylkene Hedmark og Oppland. Avtalen gjelder Leica Geosystems' maskinstyringsløsninger.

- Vi avsluttet i vår et langvarig samarbeid med Maskinstyring AS og det var derfor naturlig for oss å se på løsninger for å opprettholde vårt servicetilbud og sikre fremtidig vekst i området, sier Vegard Solli, daglig leder i Leica Geosystems.

Partneravtalen med MjøsPlan er bare en del av Leica Geosystems' videre satsing i Hedmark og Oppland. Det er ansatt en lokal supportingeniør, og flere ansettelser er på trappene.

Hedmark og Oppland er tradisjonelt et viktig marked for Leica Geosystems og det er høy aktivitet i området. I tillegg til salg av nye maskinstyringssystemer vil også MjøsPlan bygge opp egen service og supportavdeling med egne service og supportavtaler.

MjøsPlan er et plan- og oppmålingsfirma sentralt plassert i innlandet som i mange år har jobbet med data til maskinstyring og oppfølging av entreprenører.

- Vi ønsker å bli en totalleverandør til våre kunder i distriktet og med tilgang til Leicas produkter og tjenester, får vi et godt utgangspunkt for å kunne levere alt det våre felles kunder har behov for, sier Even Sjøli, daglig leder i MjøsPlan AS.

I motsetning til tidligere, har Leica Geosystems denne gangen valgt å inngå en partneravtale og ikke en forhandleravtale. I praksis innebærer det at MjøsPlan selger produkter og tjenester på vegne av Leica Geosystems.

STILLING LEDIG: