Scanias toppsjef Henrik Henriksson snakket til forsamlingen på konferansen om Scanias miljøsatsinger.

- Vil skape en bedre fremtid

OSLO (AT.no): - Jeg og Scania vil være med på teamet som skaper en bedre fremtid, sa Scanias toppsjef Henrik Henriksson da han kom innom Scanias miljøkonferanse.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Mellom 15 og 20 % av alle klimautslippene i verden stammer fra transport. Scania-sjefen forsikrer at å være med på å redusere disse utslippene er noe de som selskap brenner for.

- Vårt hovedfokus er her og nå. Vi jobber med det vi har og som fungerer her og nå, samtidig som vi må jobbe i bredden, sa Henriksson under miljøkonferansen Norsk Scania arrangerte i Felix konferansesenter i Oslo 27. november 2018.

Han trekker frem den norske satsingen på biogass. Der mener han Norge har vært gode, og at det er riktig tenkt. Også i et økonomisk perspektiv.

SNARTUR: Scanias toppsjef Henrik Henriksson var tilfeldigvis i Oslo og snakket til deltagerne på Scanias miljøkonferanse 27. november 2018 i Felix konferansesenter.

Scania har nå 350.000 oppkoblede kjøretøy hvor de som leverandør kan følge med på bruken av disse. Tallene herfra viser at i gjennomsnitt er 40 % av lastekapasiteten på disse bilene ikke brukt.

- Det viser at vi må jobbe med flere ting samtidig. Og vi må gjøre ting sammen og i partnerskap for å nå målene , sier Henrik Henriksson.

Powered by Labrador CMS