På SnowShow kjøres live demonstrasjon av Tokvams produkter og nyeste løsninger.

Samler bransjen til Snowshow

Tokvam inviterer til historiens første Snowshow, et fagarrangement og møteplass for vedlikeholds-entreprenører.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Vinter og sne… er kjente strofer for den tradisjonsrike Toten-bedriften Tokvam som inviterer til vinterens Snowshow.

– Dette er en møteplass for de som jobber med snøbrøyting og veivedlikehold i offentlige og private næringer, forteller daglig leder Finn Kristian Tokvam.

Tokvam har i mer enn 60 år vært leverandør og samarbeidspartner til entreprenører som jobber med snøbrøyting og annet type veivedlikehold for kommuner, industri og i privat virksomhet.

Tar ansvar

- Sammen skal vi være best i verden på snørydding, sier daglig leder Finn Kristian Tokvam.

Den daglige lederen understreker følgende:

- Dette er en stor og meget viktig gruppe vedlikeholds-entreprenører som tar ansvar og holder store deler av samfunnet gående når det snør og er glatt.

Og så forteller han videre:

- Denne gruppen entreprenører kjennetegnes ved at det er mange små og mellomstore bedrifter og de bruker stort sett traktor, hjullastere eller mindre spesialmaskiner og redskap fra leverandører som Tokvam for å gjennomføre arbeider.

Han peker også på en annen ting som kjennetegner gruppen:

- De faller litt mellom flere stoler i forhold til bransjeorganisasjoner og -foreninger. Dermed er det også mangel på gode møteplasser for denne delen av bransjen.  

Historisk

For å løse utfordringen arrangerer Tokvam historiens første Snowshow, et fagarrangement og en møteplass spesialisert for denne gruppen vedlikeholds-entreprenører.

Showet er spesielt rettet mot entreprenører som hovedsakelig bruker traktor, hjullastere eller mindre spesialmaskiner i vedlikeholdsarbeidet.

- Vi håper å skape en møteplass som skaper samtaler og interaksjon mellom entreprenørene. Veldig ofte fører dette til gjensidig utveksling av ideer og smarte arbeidsmåter, og ikke minst tar bransjer fremover. I tillegg vil det vært eksterne foredragsholdere som snakker om temaer som er spesielt aktuelt for denne gruppen, forteller daglig leder Finn Kristian Tokvam som understreker følgende:

- Sist men ikke minst må en bransje med selvrespekt evne å feire seg selv. Dette blir det gode muligheter til. Festmiddag, konsert, stand-up og noen overraskelser kommer det til å bli. Egenunderholdning forventes også, sier Tokvam.

To-dagers

Arrangementet går over to dager, fredag 22. mars og lørdag 23. mars. Dag 1 gjennomføres i sin helhet i Gjøvik Olympiske Fjellhall og dag 2 ved Tokvam fabrikken.

Det er et tosifret antall tusen som jobber med brøyting i Skandinavia, det er 500 tilgjengelige plasser, så Tokvam håper alle som tar brøyting på alvor melder seg på mens det ennå er mulighet.

- Vår visjon er at Snowshow blir bransjens viktigste møteplass. Vi ser for oss et arrangement hvert annet eller tredje år, sier Finn Kristian Tokvam.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS