I juni 2019 blir de første Ford Ranger Raptor levert til sine nye eiere.
I juni 2019 blir de første Ford Ranger Raptor levert til sine nye eiere.

Ranger Raptor er på vei til Norge

De første 13 eierne får sin Ranger Raptor i juni 2019.

Publisert

Om få uker ankommer de første eksemplarene av Ford Ranger Raptor Norge. Interessen for den ekstreme pickupen har vært enorm både i Norge og i Europa for øvrig.

- De første 13 eierne får sin Ranger Raptor i juni. Bilen har fått en overveldende mottakelse over hele Europa, og vi produserer på høygir for at kundene skal få den tøffeste og råeste versjonen av Europas mest solgte pickup raskest mulig, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

I skrivende stund får biljournalister fra hele Europa for første gang prøve bilen i utfordrende ørkenlandskap i Marokko.

Under panseret på råtassen, er det en biturbo-versjon av Fords 2-liters EcoBlue dieselmotor som leverer 213 HK og et dreiemoment på 500 Nm. Kreftene fordeles gjennom Fords nye 10-trinns automatgirkasse.

Se flere bilder, video og få mer tekniske spesifikasjoner om nye Ranger Raptor her

Chassiset til Ranger Raptor er utviklet av Ford Performance, og er laget av høyfast lavlegert stål for å tåle all den julingen kjøring i ulendt terreng kan påføre pickupen.

Raptors hjuloppheng er spesielt utformet for å takle tøft terreng i høy hastighet, samtidig som både kontrollen over bilen og komforten skal forbli uendret.

De spesialutviklede Raptor-dekkene BF Goodrich 285/70 R17 måler 838 millimeter i diameter. De er designet for å tåle ekstra mye juling og for å komme seg frem i de mest ekstreme miljøer og situasjoner.

Powered by Labrador CMS