First Choice DAF-lastebiler som er nyere enn fire år leveres nå med en full produsentgaranti som standard.
First Choice DAF-lastebiler som er nyere enn fire år leveres nå med en full produsentgaranti som standard.

Brukte DAF-lastebiler med full garanti

Alle First Choice DAF-lastebiler som er nyere enn fire år, leveres nå med en full produsentgaranti som standard, uten noen kilometergrense.

Publisert

- Dette er unikt på markedet og et uttrykk for DAFs bransjeledende kvalitet, skriver lastebilprodusenten i en pressemelding.

DAF First Choice er kvalitetsmerket som DAF tilbyr «nesten nye lastebiler». Disse DAF-lastebilene er nyere enn fem år, har ikke mer enn 600.000 kilometer på telleren, ser nye ut og leveres med full servicehistorikk.

I tillegg har disse First Choice-lastebilene gjennomgått mer enn 200 kontroller for å kunne fastslå at de er i perfekt teknisk stand og kan brukes med maksimal pålitelighet – det gir optimal driftstid.

- En First Choice-lastebil er faktisk like bra som en ny 

DAF First Choice-lastebiler som er nyere enn fire år, leveres som standard med en 12-måneders full produsentgaranti, som også dekker alt fabrikkmontert ekstrautstyr. First Choice-lastebiler som er mellom fire og fem år gamle leveres med en 12-måneders garanti som dekker drivlinjen.

- Det å gi en full produsentgaranti som standard på brukte lastebiler er unikt i bransjen, sier Marty van den Dungen, salgsdirektør hos DAF Used Trucks.

- Vi er bare i stand til å tilby en slik garanti fordi DAF levererer uovertruffen kvalitet. En First Choice-lastebil er faktisk like bra som en ny en. I tillegg er DAFs Euro 6-lastebiler ikke bare enda mer effektive enn noen gang tidligere, men nye eiere vil også kunne glede seg over lavere avgiftssatser og det faktum at disse lastebilene er tillatt brukt innen lavutslippssonene som er opprettet i flere europeiske byer, industriområder og havner.