Skoveng Kranservice feiret ny logo, nye biler, ny eier og ny daglig leder fredag 30. august på hovedkontoret på i Skedsmo kommune i Akershus. Daglig leder Lars Chr. Steen (nr. seks foran fra høyre) startet i jobben 5. august. Sondre Mobråthen (nr. fem foran fra høyre) er styreleder i selskapet, og daglig leder i Transportsentralen Lillestrøm SA som eier Skoveng Kranservice.

Team Skoveng: Ny eier, logo, ledelse og nye biler

Det er mye nytt hos Asle Skoveng Kranservice AS i år.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Året 1973 kjøpte Asle Skoveng sin første mobilkran. I begynnelsen kjørte Asle rundt til forskjellige byggeplasser for å tilby sine krantjenester. Det var starten på selskapet som i dag er en av Østlandets ledende tilbydere av krantjenester og spesialtransport.

I dag har selskapet 34 ansatte, 20 mobilkraner, fem kranbiler, fire teleskoptrucker og seks semier med uttrekk. Mobilkranparken er i størrelsen 30T til 220T.

«Når du trenger et løft»

Nye eiere, med Transportsentralen Lillestrøm (TSL) i spissen, kjøpte samtlige aksjer i Asle Skoveng Kranservice AS (ASK) 1. mars 2019.  TSL og ASK er nærmeste naboer i Prost Stabels Vei på Skedsmokorset i Akershus, og det har vært et godt samarbeid mellom selskapene i mange år.

Fredag 30. august mottok Skoveng 17 splitter nye kjøretøy i helprofilert ny drakt.

Det ble en lang rekke med biler som skulle opp på plassen for parkering og bildetaging da de 15 Peugeot Partner-varebilene ankom.

Dette var:

  • 1 stk. Tadano ATF 60G-3 mobilkran
  • 15 stk. Peugeot Partner Proff servicebiler
  • 1 stk. MAN TGE verkstedbil
Etter en god runde med grillmat, ventet det kaker med den nye logoen på ansatte og fremmøtte for øvrig.

Kontinuerlig fornyelse av maskinparken er avgjørende for å møte kundenes behov i fremtiden for selskapet som får overlevert ytterligere tre mobilkraner de neste månedene - en Tadano og to Liebherr.

- Nye designprofil signaliserer selskapets ambisjoner om videreutvikling og modernisering. Slagordet «Når du trenger et løft» understøtter selskapets målsetting om å alltid være tilstede for å levere. Kveld, natt og helligdager er intet unntak. Vår maskinpark og ansatte er tilgjengelig når du trenger et løft, sier selskapets nye daglige leder, Lars Chr. Steen.

Han har de siste åtte årene vært daglig leder i BNS Miljø AS, og startet i sin nye jobb 5. august 2019.

(Saken fortsetter under videoen)

Vår største verdi er de ansatte

- Vår viktigste leveranse er kompetanse. Vi har 46 års erfaring fra bransjen og våre ansatte har opparbeidet en ledende kompetanse innen krantjenester og spesialtransport. Vi har en målsetting om å bli den foretrukne arbeidsgiveren i bransjen for å kunne tiltrekke de mest kompetente kranførerne, sier Steen.

Fredag 30. august ble de 17 nye kjøretøyene kjørt i kortesje til lokalene på Skedsmokorset, der det ble spist biff, marsipankake og holdt taler.

Til de ansatte, sa Steen blant annet:

- Vi lever primært av deres kompetanse, sekundært av maskinparken. Det viktige fremover nå, er å ta vare på kompetansen deres. Dere er våre største ambassadører.

Selv om merkevaren er forandret fra Asle Skoveng Kranservice til Skoveng Kranservice med Skoveng ekstra uthevet, er det juridiske navnet fortsatt det samme - Asle Skoveng Kranservice AS og organisasjonsnummeret er det samme, fremholder den nye lederen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS