Rototilt begynner nå å levere R3 med de samme oppgraderingene som de større tiltrotatorene fra den svenske produsenten kom med i vår.
Rototilt begynner nå å levere R3 med de samme oppgraderingene som de større tiltrotatorene fra den svenske produsenten kom med i vår.

Rototilt forbedrer R3-modellen

Publisert

Våren 2019 presenterte tiltrotatorprodusenten lengre levetid, jevnere gange og høyere presisjon for tiltrotatorene R4, R5, R6 og R8. Nå innføres den samme teknologien i R3-modellen for gravemaskiner mellom 6 og 12 tonn.

Det har vært stor interesse siden Rototilt lanserte produktforbedringene i vår.

- Vårt fokus og engasjement for kundenes ønsker får oss til å kontinuerlig utvikle og forbedre oss. Det er veldig gøy å kunne presentere flere forbedringer på kort tid, sier Sven-Roger Ekström, produktsjef hos Rototilt.

Jevnere gange med nytt snekkegir

Innebygde smørekanaler i snekkeskruen smører bedre og forlenger tiltrotatorenes levetid.

Rototilt har også innført strengere produksjonstoleranser og forbedret geometrien i snekkegirets deler, noe som gir jevnere gange med mindre friksjon.

Ny gavlsensor for bedre presisjon

Sensoren for Rototilt Positioning Solution (RPS) har fått ny konstruksjon. Ved å flytte den fra hydraulikkmotoren til gavlen, blir avlesingen til gravesystemet i absolutte tall med høyere presisjon.

Forbedringene innføres i R3-modeller som leveres fra fabrikken nå, opplyser Rototilt.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS