HERVED ERKLÆRT... Med bommen på sin splitter nye Hitachi 490 LCH åpner entreprenør Sigurd Furulund Nastas nye anlegg på Lillestrøm. Ansatte, inviterte kunder og pressen følger nøye med på presisjonsarbeidet.

Fulltreff med bommen på Nasta-åpning

LILLESTRØM (AT.no): Med en splitter ny Hitachi 490 LCH «klipte» entreprenør Sigurd Furulund snora for Nastas nye praktbygg i Lillestrøm.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Han har i hvert fall 25 Hitachi-maskiner; det er klart Sigurd skulle få æren av å åpne det nye anlegget, jublet maskinselger Fred Partyka i Nasta.

Rett i forkant av snorklippingen overrakte Partyka maskinnøkkelen, for anledningen dandert under en gullsløyfe på rød fløyelspute, til Jessheim-entreprenøren. Hvorpå Sigurd Furulund kvitterte med å strene over til hytta på den nye 50-tonneren og sette i gang showet.

Det ble med andre ord litt av en pang-åpning for Nastas nye avdeling på Østlandet.

RØSLIG MASKIN: Sigurd Furulund Maskin AS har kjøpt denne beltegraveren, Hitachi 490 LCH .

Se flere bilder fra åpningsfesten i karusellen nederst i artikkelen!

Til alt overmål var president Yamazawa-san fra hovedkontoret i Europa på plass for å bivåne det hele!

Eget showroom

Nasta skal fortsatt ha hovedkvarter på hjemmebane i Larvik, selv om flere ansatte spøkefullt ba om omplassering da de fikk se det nye anlegget.

Og det er ikke så rart; Nastas nye «finstue» er på hele 2500 m2, inkludert verksted, vaskehall, lager, undervisningsrom og godt med møterom og kontorer.

I tillegg kommer et enestående showroom – her kan man altså inspisere nye maskiner innendørs, i godt lys og med putrende kaffetrakter i umiddelbar nærhet.

- Nå vil enda flere bransjefolk finne veien inn til en hyggelig maskinprat, sier maskinselger Tom Ola Bjerkestuen. Han er en av ca. 20 Nasta-ansatte som vil ha sin arbeidsplass i Lillestrøm.

NB! Artikkelen fortsetter under bildet.

OMTRENT SOM PÅ EN MESSE: Det nye bygget inneholder et stort showroom. Nasta håper det skal bidra til at enda flere anleggsfolk stikker innom.

Ansikt utad

Ute er det også god plass, 13.000 m2.

- Fra Lillestrøm skal vi dekke Oslo, Akershus og de søndre delene av Buskerud, Hedmark og Oppland, slo adm. dir. Tom Johansen fast før han la til:

- Det er klart;  med sin premium-beliggenhet langs E6, vil anlegget naturlig fremstå som vårt ansikt mot publikum. Synligheten vil gi Nasta en enda bedre posisjon.

Nastaskolen

Nybygget har etter det AT.no erfarer kostet ca. 75 millioner kroner. Nasta eier ikke lokalene, men har en leieavtale på ti år.

Lillestrømavdelingen vil som tidligere være bemannet av representanter for hele virksomheten, dvs. Nasta-ansatte som vil kunne svare på de fleste typer spørsmål om anleggsmaskiner fra Hitachi og Bell. Det vil også arrangeres kurs i regi av Nastaskolen i de nye lokalene.

Powered by Labrador CMS