NYTT SNOW SHOW: Finn Kristian Tokvam vurderer nytt Snow Show i Gjøvik og på Reinsvoll allerede i april neste år.

Nytt Tokvam Snow Show på beddingen

Hos Tokvam AS på Reinsvoll vurderes det å arrangere nytt Snow Show i Gjøvik Olympiske Fjellhall allerede til våren.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det bekrefter daglig leder Finn Kristian Tokvam overfor AT.no da vi møtte han på Felleskjøpets arrangement, Bedre Landbruk 2019, på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Fikk topp tilbakemelding

- Etter arrangementet 22.-23. mars i Gjøvik Olympiske Fjellhall og hos oss på Reinsvoll foretok vi en rundspørring til deltagerne. De vurderte opplegget i en skala fra 1-10 og gjennomsnittssvaret lå på 9,1. Det ble spesielt pekt på to ting som slo godt an, sier Tokvam.

- Og det var?

- Fagstoffet som ble presentert var konkret og lærerikt for bransjen. Dernest var det satt av tid til møte med kollegaer som er i samme bransje. Det resulterte i fruktbar diskusjon blant deltagerne. Tilbakemeldingene har gitt oss svar på at vi ønsker å gjenta arrangementet i Gjøvik Olympiske Fjellhall.

Fra mars til april

- Og tidspunktet blir?

- Opprinnelig hadde vi tenkt hvert 3. år, men vi tror det kan bli for lenge å vente. Avgjørelse om det kan bli en gjentagelse allerede i 2020 vil bli tatt om ikke lenge, og i så tilfelle kan det bli aktuelt å flytte det fra mars til slutten av april hvor det meste av sesongen for snørydderne er avsluttet, sier Tokvam.

Powered by Labrador CMS