Arkivbilde av Knut Arild Hareide, ved det som er blitt et viktig redskap i år - digitale møter.
Arkivbilde av Knut Arild Hareide, ved det som er blitt et viktig redskap i år - digitale møter.

Hareide inviterer til digitalt folkemøte

Samferdselsminister Knut Arild Hareide inviterer til digitalt folkemøte mandag 11. mai klokken 18. Tema er ny Nasjonal transportplan.

Publisert

Sendingen kan følges både på Facebook og som nett-tv på regjeringen.no.

- Nasjonal transportplan handler om å gi folk en bedre og tryggere transporthverdag. På grunn av covid-19-situasjonen er det vanskelig å møte folk ute på reiser, og derfor ber jeg om innspill fra folk flest gjennom et digitalt folkemøte på Facebook og nett-tv, sier Hareide.

Under sendingen har samferdselsministeren med seg lederne i Statens vegvesen, Bane Nor, Jernbanedirektoratet, Kystverket og Avinor.

- Jeg vil kommentere og diskutere innspill og andre tema med mine etatsledere direkte under sendingen. NTP favner vidt, og jeg regner med at det vil også innspillene gjøre: Hva skal vi bygge nytt, hvordan skal vi best vedlikeholde det vi har, hvordan gjør vi transporten sikrere og mer miljøvennlig? Hvordan får vi lagt til rette for verdiskaping og bosetting over hele landet, og hvordan jobber vi mest mulig effektivt i sektoren og med størst mulig nytte for samfunnet?

Samferdselsdepartementet tar imot innspill via epost (some@sd.dep.no) og kommentarfeltet på departementets Facebook-side. Innspill bør helst sendes inn på forhånd.

Følg sendingen mandag 11. mai 2020, fra klokken 18.00:

Powered by Labrador CMS