Nerskogsveien før asfaltering våren 2020.

Peab Asfalt Norge asfalterer 11,8 km av fv. 512

- Denne asfalteringen og de øvrige utbedringene vi nå gjør, vil gjøre veien vesentlig bedre, men en helt fullverdig løsning er det ikke, sier teamleder Anne-Grethe Jenssen i fylkeskommunen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

11,8 kilometer av fv. 512 Nerskogsveien i Rennebu kommune skal få ny asfalt.

Arbeidet starter opp 30. mai og vil pågå til ca. midten av juli. Strekningen som får asfalt er fra Bakklia til Skarbakkan.

- Denne asfalteringen og de øvrige utbedringene vi nå gjør, vil gjøre veien vesentlig bedre, men en helt fullverdig løsning er det ikke. Det vil kunne forekomme teleløsninger i årene som kommer, men i langt mindre grad enn hva som har vært vanlig de siste årene, sier teamleder Anne-Grethe Jenssen i Trøndelag fylkeskommune.

Manuell dirigering og ledebil

Arbeidet vil skje på dagtid. Trafikantene må påberegne periodevis stenging av veien og noe ventetid.

- Hovedregelen er at trafikken skal flyte med bruk av manuell dirigering og ledebil, men veien kan bli stengt i 15-20 minutter i enkelte perioder, sier Jenssen.

- Mens arbeidet pågår vil det være fare for steinsprang og punktering. Vi ber trafikantene å overholde de nedsatte fartsgrensene av hensyn til egen og veiarbeidernes sikkerhet.

Tilgang til eiendommer

Alt nødvendig arbeid med avkjørsler inngår i entreprenørens arbeid, og alle avkjørsler skal være operative mens arbeidet pågår. 

Entreprenør for arbeidet er Peab Asfalt Norge AS. Totalverdien på arbeidet er ca. 22 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS