MASTRAFJORDTUNNELEN: Døgnkontinuerlig kolonnekjøring har fungert etter hensikten, synes vegvesenet.

Ferdig to døgn tidligere enn planlagt - entreprenøren får mye av æren

VEDLIKEHOLDSARBEIDER: Skulle være ferdig fredag morgen, men ble ferdig onsdag allerede.

Publisert Sist oppdatert

Vedlikeholdsarbeidene i Mastrafjordtunnelen startet klokken 00.00 mandag, og skulle etter planen vært ferdig klokken 05.30 fredag. Men allerede klokken 04.50 onsdag kunne Risa AS melde at arbeidene var avsluttet, melder Statens vegvesen. Kolonnekjøring ble løsningen for å få avviklet trafikken mens arbeidet pågikk.

Skryt til Risa AS

– Vi er meget fornøyd med å ha avsluttet arbeidene i så god tid før planlagt sluttidspunkt. Og svært mye av honnøren her skal gå til entreprenør Risa AS og deres trafikkavvikling, sier byggeleder Tom Sverre Knutsen i Statens vegvesen.

– Deres opplegg med døgnkontinuerlig kolonnekjøring har fungert etter hensikten, noe som er lovende før vi går løs på lignende arbeid i Byfjordtunnelen, med samme trafikkregime, etter påske, sier Knutsen.

– For oss som vegeier er det avgjørende å ha godt samarbeid med entreprenør, og det er betryggende å ha entreprenører som er så langt framme i skoa som det Risa er. Med smidig trafikkavvikling får vi gjort helt nødvendig vedlikeholdsarbeid til det beste for trafikantene, samtidig som vi får redusert ulempene så mye som mulig mens arbeidene pågår, avslutter Knutsen.

Powered by Labrador CMS