SATT PRIS PÅ: En rørt Frode Nilsen mottar gullfeiselen fra styreleder Amund Bruland i NFF under «Fjellsprenger’n» i Oslo torsdag.

Gullfeisel til Leonhard Nilsen & Sønner

OSLO: Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk tildelte Gullfeiselen for 2023 til entreprenør-konsernet Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS).

Publisert Sist oppdatert

Tildelingen skjedde under åpningen av årets Fjellsprengningskonferanse på «SAS-hotellet» i Oslo sentrum torsdag 23. november 2023. Slik var juryens begrunnelse under tildelingen:

I statuttene til Gullfeiselen står det «Gullfeiselen kan deles ut til personer, såvel som bedrifter, institusjoner og prosjekter som har utmerket seg med en innsats for å fremme norsk bergteknologi».

Årets kandidat har jevnt og trutt bidratt med innlegg på Fjellsprengningskonferansen. Også i år har kandidaten et innlegg på programmet. Det er videre forholdsvis mange ansatte som jevnlig er til stede på konferansen. Videre er det mer eller mindre kollektiv innmelding av alle ansatte i NFF, noe vi setter spesielt stor pris på, selvsagt.

Årets kandidat har over tid utmerket seg med å fremme norsk bergteknologi i store deler av verden. Når det gjelder den geografiske utbredelsen til denne organisasjonen, så går den fra øst til vest og nord til sør, både innenfor og utenfor Norges grenser. Årets kandidat er også en av de faste bedriftene som er med på NFFs stand på WTC rundt omkring i verden.

Årets prisvinner er en entreprenørbedrift som ble etablert i 1961, og er et etter hvert blitt et konsern bestående av flere selskaper. Når vi nå kan nevne følgende steder for å fremme og bruke norsk tunnelteknologi: Fastlands-Norge, Hong Kong, Svalbard, Færøyene, Antarktis og Grønland, så er det ikke lenger tvil om at årets Gullfeisel går til LNS. Kan Frode Michal Nilsen komme opp å motta prisen på konsernets vegne.

Powered by Labrador CMS