SIGNERING: Høytidelig kontraktsignering. Bak, f.v.: Øystein Bondal (Contur), Christian Nikkerud (Isachsen), Wolfgang Mysliwietz (Hæhre), Lars Lund, Bjørn Egil Strandskogen, Thomas Stensen-Christensen, Øystein Brinck og Tommy Paulsen (alle VTFK). Foran: Asle Ståland (Hæhre) og Helene Byre (VTFK).

Hæhre, Isachsen og Contur med ny kontrakt

Signerte kontrakt for FV 353 Rugtvedt – Surtebogen (Gassveien).

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en stor dag, med kontraktsignering for et viktig prosjekt i regionen. Hæhre har gitt et godt inntrykk gjennom tilbudsprosessen, og det er ekstra moro med konkurranser der ikke bare pris er evalueringskriterie, sier prosjektleder Lars Lund i Vestfold og Telemark fylkeskommune (VTFK).

Kontraktsummen er på 499 millioner kroner.

Arbeidsfellesskap

– Vi takker for tilliten som VTFK viser oss. Vi ser frem til samhandlingen, som starter allerede neste uke, sier prosjektdirektør i Hæhre Entreprenør, Asle Ståland.

– Dette er et viktig prosjekt for oss, men også for nærområdet. Utbygging av Gassvegen er et etterlengtet prosjekt for videre utvikling og utbygging på Frier Vest, der vi er i gang med tomteopparbeiding, sier Ståland.

– Vi er kontraktspart med VTFK, men organiserer arbeidene med et internt arbeidsfellesskap med søsterselskapene Isachsen Anlegg og Contur. Vi ser frem til å utnytte kompetansen og kapasiteten deres, sier prosjektsjef Wolfgang Mysliwietz i Hæhre Entreprenør. 

Multiconsult er engasjert som rådgiver i prosjektet.

Anleggsarbeidene starter i månedsskiftet november/desember, med ferdigstillelse sommeren 2026.

Prosjektet

Prosjekt FV353 Rugtvedt – Surtebogen består av 3,9 km fylkesvei fra Rugtvedt til Surtebogen, og omfatter sprenging/masseflytting, veibygging, VA, elektro og konstruksjoner.

Som en del av prosjektet skal det etableres ny vannledning for Bamble kommune på strekningen. Hoveddelen av prosjektet skal finansieres med bompenger.

Powered by Labrador CMS