Dozeren Liebherr PR766 har høy sprocket og hydrostatisk drift.

Kjøpte 54-tonns Liebherr-dozer

- Noen ganger må man prøve noe nytt, sier den norske entreprenøren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Lesja Bulldozerlag AS på Lesja har nettopp signert det største og dyreste enkeltkjøpet i bedriftens historie, en Liebherr PR766 dozer.

- Det er ikke hverdagskost for oss å kjøpe en så stor dozer, sier daglig leder Ann-Kathrin Storhaug von Rappe.

Fra før har selskapet tre Cat D6-dozere. Storhaug von Rappe opplyser at de ønsket seg en større dozer, så de kunne regne på større jobber enn i dag, som en del av en langsiktig plan.

Ann-Kathrin Storhaug von Rappe (daglig leder i Lesja Bulldozerlag) og Einar Hermansen (selger i Liebherr-Norge) signerte kontrakt på Vei og Anlegg i Lillestrøm lørdag 14. mai. Bak fra venstre: Nils Ivar Heggem (styreleder, Lesja Bulldozerlag), Nico Schchter (dozer-representant for Norge fra Liebherr-fabrikken) og Lars Erik Torsgård (styremedlem i Lesja Bulldozerlag)

- Vi vurderte også Cat D8 og D9. Men Liebherr kom med et tilbud som var så godt at det ikke var noen tvil om saken, sier hun.

- Liebherr er kjent for å ha god hydraulikk og god kvalitet. Så selv om dette er et nytt dozermerke for oss, så er dette et sikkert kjøp.

Oppstilling ved en dozer på Liebherr-området på Vei og Anlegg ifm Lesja Bulldozerlags dozerkjøp. Fra venstre: Nico Schuchter (salgsansvarlig Liebherr dozerfabrikk), Lars Erik Torsgård (Lesja Bulldoserlag AS), Ann-Kathrin Storhaug von Rappe (daglig leder Lesja Bulldoserlag), Nils Ivar Heggem (Lesja Bulldoserlag), Marius Storhaug Nyløkken (maskinansvarlig Lesja Bulldoserlag) og Einar Hermansen (salgsansvarlig Innlandet Liebherr-Norge.

Selger Einar Hermansen hos Liebherr-Norge AS er strålende fornøyd med handelen:

- Dette er den største dozeren vi har solgt i Norge til nå, sier han.

Den skal etter planen leveres til Lesja Bulldozerlag en gang mellom februar og mai 2023.

Tekniske data for Liebherr PR766:

Powered by Labrador CMS