NYHET: Med lanseringen av QC45-4 og QC45-5 kan Rototilt tilby helautomatiske hurtigkoblingssystemer til kompakte maskiner.
NYHET: Med lanseringen av QC45-4 og QC45-5 kan Rototilt tilby helautomatiske hurtigkoblingssystemer til kompakte maskiner.

Kompakt satsning fra Rototilt

Utvider tilbudet til å omfatte flere kompakte maskiner.

Rototilt utvider utvalget av neste generasjons hurtigkoblingssystem med ytterligere tre nye størrelser – QC45-4, QC 45-5 og QC60-4. Disse er leveringsklare fra og med mai 2021.

Nå kan QuickChange tilbys på tiltrotatormodellene R3 til R8 samt i QuickChange maskinfester for gravemaskiner på 6 til 32 tonn, med sikkerhetsløsningen SecureLock som standard.

– Vi ser en tydelig økt interesse for helautomatiske hurtigkoblingssystemer blant de som bruker kompakte maskiner. Med lanseringen av QC45-4 og QC45-5 kan vi endelig tilby den nyeste teknologien også for disse maskinene, forteller produktsjef Sven-Roger Ekström.

Med Rototilt QuickChange for maskinfester, tiltrotatorer og redskap kan du bytte hydraulisk og elektronisk redskap uten å forlate førerhuset. QuickChange er basert på S-standarden, som er kompakt og svært robust, og det er en del av den felles Open-S standarden, som sikrer kompatibilitet mellom forskjellige produsenter for det hydrauliske grensesnittet mellom maskinfeste, tiltrotator og redskap.

Powered by Labrador CMS