STOR NYHET: Selger Henrik Aulie Søvik i Leica Geosystems AS, fikk æren av å presentere Leica AP AutoPole på Arctic Entrepreneur.
STOR NYHET: Selger Henrik Aulie Søvik i Leica Geosystems AS, fikk æren av å presentere Leica AP AutoPole på Arctic Entrepreneur.

Leica: - Først i verden

LEICA GEOSYSTEMS: - Som helhetlig pakke er vi først i verden med dette, sier salgsingeniør Henrik Aulie Søvik i Leica Geosystems AS.

Publisert

Aulie Søvik snakker om produktet Leica AP20 AutoPole. Nyheten var helt fersk på Arctic Entrepreneur, og det store trekkplasteret på standen til Leica. I sin omtale av produktet, beskriver Leica dette som følgende:

Dette er det

AP20 AutoPole er et unikt produkt som gir brukeren tre nye og smarte funksjoner som vil øke produktiviteten og kvaliteten på målingene når man jobber med våre robotiske totalstasjoner. AP20 sørger for hellingskompensering på prismestangen, automatisk avlesing av stanghøyden, og AP20 sender ut en unik ID slik at totalstasjonen ikke låser seg på andre reflektorer.

«Dette fjerner de siste analoge trinnene i det digitale landmålingsarbeidet, som igjen sparer tid på anlegget og reduserer mengden tungvinte korrigeringer i etterbehandlingen på kontoret. Disse tre kraftige smartfunksjonene i AP20 vil endre måten du jobber på».

Forholdene varierer

Ettersom forholdene ute i terreng og ulike arbeidssteder er dynamiske og varierende, er AP20 AutoPole utviklet for å gjøre det lettere å navigere ved at man kan utføre målinger med prismestangen på skrå, og dermed utføre målinger på steder som er vanskelige å nå, for eksempel bak søyler eller inntil vegger. Når man endrer stanghøyden, vil også den nye verdien automatisk oppdateres i måleboken, og man unngår feilmålinger som igjen ville ha ført til merarbeid. Til slutt vil også funksjonen Reflektor-ID sørge for at målinger alltid blir gjort mot det korrekte prismet. Dette sparer brukeren for tid, kostnader og frustrasjon.

- Dette er en verdensnyhet, den første tiltkompenserte prismemåling med automatisk stanghøyde og aktivt prisme. Som helhetlig pakke er vi først i verden med dette, sier Aulie Søvik.

Powered by Labrador CMS