Katrine Erstad gleder seg til å lede fellesprosjektet.

Ny prosjektsjef for E16 og Vossebanen

Katrine S. Erstad er ny prosjektsjef for storprosjektet fra 1. oktober 2021.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Jeg gleder meg til å starte i Vegvesenet og få mulighet til å jobbe med de ingrediensene jeg liker aller best; vei, bane og tunnel, sier Erstad.

Veibygging er ikke nytt for Erstad. Hun har tidligere jobbet åtte år i Statens vegvesen, blant annet med prosjektet E39 Rv 580 Hop-Sørås og E39 Vågsbotn-Hylkje. De siste sju årene har hun vært i Bane Nor, og kommer fra stillingen som prosjektsjef for utbygging av dobbeltspor mellom Arna og Fløen, som inkluderer ny Ulrikstunnel og Arna stasjon.

- Vi er svært fornøyde med å få Katrine med på laget. Hun har erfaring fra både bane og vei, noe som er en enestående kombinasjon. Dette er jeg sikker på vil komme fellesprosjektet til gode, sier Kjartan Hove, som er prosjektdirektør for Utbyggingsområdet Vest.

Gunnar Søderholm som er prosjektleder i dag, vil fullføre plandelen av prosjektet og bistå rundt forberedelser mot byggestart.

Ny fase for prosjektet

Bygging av ny E16 og Vossebanen Arna-Stanghelle.

Prosjektet er på vei inn i en ny fase og Erstad skal lede milliardprosjektet inn mot byggefasen og i byggefasen.

- Jeg ser frem til å komme tilbake til Vegvesenet og få lede dette fellesprosjektet, fordi det er viktig for regionen og for sikkerheten til alle som ferdes på veien og banen. Jobben er utfordrende både organisatorisk og faglig, og i tillegg er jeg så heldig å få jobbe med alle de dyktige folkene i både Bane Nor og Vegvesenet, understreker Erstad.

Hun er glad for å overta et prosjekt som er godt etablert.

– Det føles egentlig veldig naturlig å få fortsette med denne strekningen, som er en forlengelse av det arbeidet jeg har utført i Bane Nor de siste årene, sier Erstad.

Powered by Labrador CMS