Breeam Infrastructure er et verktøy for å dokumentere omfanget av bærekraftarbeid under prosjektgjennomføring av blant annet bygging av vei og bru.

Slutt for Ceequal

Begrepet går over i historien.

Publisert Sist oppdatert

12. Oktober endret Ceequal offisielt navn til Breeam Infrastructure.

Endringen skal knytte og styrke Ceequal-verktøyet tettere til BRE Groups merkevarestrategi. Det nye navnet bringer infrastruktur inn i Breeam-serien av produkter og vise at BRE er en helhetlige tilnærming til bærekraft. Verktøyets tekniske innhold og metodikk forblir det samme.

Breeam Infrastructure (tidl. Ceequal) er et verktøy for å dokumentere omfanget av bærekraftarbeid under prosjektgjennomføring og valg av bærekraftige løsninger for ulike typer infrastrukturprosjekter. Infrastrukturprosjekter omfatter alle bygg- og anleggsprosjekter innen blant annet transport, energi- og vannforsyning, men også en rekke andre prosjekter.

I en overgangsperiode vil nøkkeldokumenter og informasjonskilder ha dobbelttittelen Breeam Infrastructure (Ceequal). Dette navnet fases ut etter seks måneder.

Registrerte prosjekter som vurderes mot eldre versjoner av Ceequal-manualen (versjon 5 eller eldre) vil fortsatt få et sertifikat det står Ceequal på.

Du kan lese mer om Breeam Infrastructure (Ceequal) v.6 her; CEEQUAL Version 6 - BRE Group

Powered by Labrador CMS