NYTT SELSKAP: TM Kran AS etableres av Taraldsvik Maskin AS og Crane Norway AS. Kranen på bildet tilhører Taraldsvik Maskin og er en gigant (400-tonner). Bildet er kun et illustrasjonsbilde til denne artikkelen.

TM Kran AS etablert – nytt selskap for kran og spesialtransport

Taraldsvik Maskin AS og Crane Norway AS etablerer sammen et nytt selskap i Narvik.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

CRANEWAY NORWAY AS: Adm. direktør Tor Helge SkrettingFoto: Bjørn E. Eriksen

Fra 1. januar 2022 vil avdelingen for mobilkran og spesialtransport i Taraldsvik Maskin AS bli organisert i nytt selskap, TM Kran AS. Taraldsvik Maskin AS etablerer selskapet sammen med Crane Norway AS, og det etableres med en aksjekapital på MNOK 20,0.

Crane Norway er en av Norges største selskaper innen mobilkrantjenester, og er representert i hele landet med ca. 400 ansatte, skriver selskapene i en pressemelding.

Selskapene skriver videre i pressemeldingen at bakgrunnen for samarbeidet er et ønske om å etablere en solid og kompetent markedsaktør innen kran og spesialtransport i Hålogalandregionen.

TARALDSVIK MASKIN AS: Styreleder Jostein Stormo. Foto: Klaus Eriksen

TM Kran AS vil med dette opprettholde lokal verdiskaping og lokalt eierskap, samt trygge arbeidsplassene. Det nye selskapet vil samlokaliseres med Taraldsvik Maskin AS på Fagernes, Narvik.

Både Taraldsvik Maskin AS og Crane Norway AS har lang erfaring innen mobilkrantjenester og spesialtransport, og vil med dette samarbeidet styrke kompetansen, kapasiteten og øke satsingen i regionen, skriver selskapene i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS