NY PÅ LAGET: Roy Hasløgård er ny maskinselger for Nasta AS i distriktet Østfold.

Veteran tar over Nasta i Østfold

KJELLER: Roy Hasløgård (52) er i gang som Nastas nye maskinselger i Østfold.

Publisert

Det er en solid anleggsveteran Nasta får på laget. Hasløgård jobbet 10 år i Atlas Copco i roller som servicesjef og produktspesialist for hydrauliske slaghammere og demoleringsutstyr, syv år som salgsansvarlig region øst i Liebherr-Norge AS og halvannet år i Agder Gruppen. 12. februar tok han over som maskinselger for Nasta i Østfold.

Ble fristet

- Da jeg så denne stillingen gikk jeg noen runder med meg selv, sier Hasløgård til Anlegg&Transport.

Vi traff den nye maskinselgeren under Nastas kick-off på en markering hos Nasta på Kjeller før helgen. Anledningen var at nå er den nye 8-tonneren Hitachi ZX95US-7 klar for levering til kundene, og Hasløgård benyttet selvsagt anledningen til å treffe nye kollegaer og kunder.

På hjemmebane

Han innrømmer at én ting som fristet veldig, var at jobben er i hans hjemfylke Østfold. Skjærhalden-mannen har vært omreisende i hele landet i årevis, og nå fikk han anledning til å jobbe med eget fylke som distrikt.

- I tillegg er det veldig bra å være i en bedrift med opparbeidet godt ettermarked og et veldig høyt kunnskapsnivå. Jeg er blitt veldig godt mottatt også, sier Hasløgård.

Han lover å bite godt fra seg i distriktet, og omtaler Hitachi som anleggsbransjens Toyota. Med det mener han at de japanske maskinene er driftssikre og solide.

Powered by Labrador CMS