Bak fra venstre: Jørgen Dyver, Thomas Birkebekk, Glenn Paalshuus og Oleksandra Shelestina. Foran: Vidar Handal.
Bak fra venstre: Jørgen Dyver, Thomas Birkebekk, Glenn Paalshuus og Oleksandra Shelestina. Foran: Vidar Handal.

Wavin styrker laget i VA

Og tar opp igjen satsingen på kabelvern i Norsk Wavin.

Publisert

Det siste året har det blitt besluttet i Wavin å beholde færre produksjonssteder, men samtidig utvide og modernisere de større fabrikkene i Europa.

- Dette er i tråd med utviklingen vi ser for internasjonale produksjonsselskaper over hele kloden. Produksjonslinjene på Høland, i hovedsak kabelrør, er flyttet til den nyere og mer moderne fabrikken i Sverige, står det i en pressemelding fra Wavin.

Norge er et sentralt marked for Wavins virksomhet hvor porteføljen er stor med tekniske spesialløsninger innen VA og VVS. Norsk Wavin er landsdekkende med lokal tilstedeværelse i samtlige regioner.

- Vi har dyktige faglig sterke selgere som bistår våre kunder med alt fra produktinformasjon til monteringskurs. På hovedkontoret i Oslo har vi i tillegg svært kompetente fagtekniske kollegaer som gir rådgivning til våre kunder hver eneste dag. Vi vil fortsette å tilby kundene de samme produktene og tjenestene som tidligere, sier Inger Nerdrum, salgsdirektør i Norsk Wavin AS.

Styrker VA organisasjonen

- Det siste året har vi styrket vår VA-organisasjon med ny salgssjef VA, Thomas Birkebekk og ny teknisk sjef VA, Jørgen Dyver, sier Nerdrum.

- Vidar Handal, tidligere teknisk sjef på VA, har gått over i ny nordisk rolle, som er i tråd med vår sterke satsing på overvannshåndtering. Med tanke på at vi gjenopptar satsingen på kabelvern, har Lene Andrine Koppang blitt Key Account Manager EL/Tele. I tillegg vil kundeservice/innesalg også bli forsterket. Vi kombinerer høy teknisk kompetanse og praktisk erfaring med ønske om å yte best mulig service, slik at våre kunder skal få de beste løsningene, sier Inger Nerdrum.

Kabelvern viktig for Norge

- Vi tar opp igjen satsingen på kabelvern i Norsk Wavin. Kabelvern er en stor del av flere prosjekter, og vi ønsker at våre kunder skal få en komplett løsning hos oss, sier Thomas Birkebekk, VA-salgssjef.

- Porteføljen blir aktivert tidlig i 2022, slik at våre kunder skal få den oppfølgingen de fortjener. Om våre kunder ønsker mer informasjon, kan de ta kontakt med våre dyktige distriktsledere eller innesalg, sier han.

Digitalisering

- Norsk Wavin går foran med digitalisering i Europa, og vi vil fortsette å styrke denne spisskompetansen ytterligere. For både små og store kunder vi samarbeider med, etablerer vi i dag unike tekniske produktløsninger som gir våre kunder en trygghet og forutsigbarhet som bidrar til effektiv og lønnsom drift, sier fortsetter Inger Nerdrum.

Hun opplyser at Wavins totale systemer skal gi kostnadsreduksjon ved bruk av prefabrikkering, der BIM kun er et av mange systemer.

- Stikkordet er først og fremst god planlegging og tidlig involvering i kombinasjon med de digitale plattformer og løsninger vi benytter. Vi lever i et høykostland og er avhengig av å finne innovative smarte løsninger innen hvert område, noe Wavin har lyktes svært godt med de siste årene i samarbeid med våre fremtidsrettede kunder, sier hun.

Oleksandra Shelestina, Digital Technical Engineer, leder i dag Norsk Wavins digitale utvikling innen VA og VVS.

Powered by Labrador CMS