BESTSELGEREN: Pon Equipment forventer at denne maskinen blir selskapets mestselgende maskin i Norge, 8-tonneren 307E2 med fast bom.

Endelig er den her

GARDERMOEN (AT.no) Pon Equipment kunne endelig vise den nye 8-tonns gravemaskinen med fast bom for det norske publikumet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Maskinen Cat 307E2 står midt på Pon Equipments stand på Arctic Entrepreneur som arrangeres på Gardermoen denne uken. Maskinen ble lansert på Vei og Anlegg i mai, og er et «ny-gammelt» Cat-produkt som kommer etter initiativ fra den norske Cat-forhandleren.

Salgstallene/bestillingstallene vitner godt om at dette er en ettertraktet maskin i Norge: 18 maskiner er levert til den norske importøren Pon Equipment, og 33 maskiner er allerede solgt. Ingen av kundene hadde før bestillingen testet maskinen.

Cat produserer den nye 8-tonneren i Kina. Pon Equipment har hatt to representanter i Kine ved flere anledninger for å sørge for at norske krav blir ivaretatt, og at maskinen tilpasses rotortilter. Den siste uken før Arctic Entrepreneur ble maskinen testet omfattende på Hovinmoen ved Gardermoen, og nå står altså maskinen på messen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS