Adm. direktør Anders Henni varsler en rekke tiltak som skal styrke Hymax ytterligere som leverandør av maskiner under 10 tonn.

Exit Hyundai hos Hymax

Med to sorte streker over Hyundai-navnet på listen over de maskinmerkene Hymax AS i Brumunddal representerer, bekreftet importøren at de har fått oppsigelsen.

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Nyheten ble sluppet av adm. direktør Anders Henni til et rekordstort publikum da han ønsket velkommen til Hymax Utleieforum 2019. Nær 100 personer satt i Hamarhallen 6. mars.

- Som importør av Kubota er vårt hovedbudskap til markedet, «Best under 10 tonn». Derfor velger vi å se det positive i oppsigelsen fra Hyundai. Uten Hyundais tunge maskiner i programmet blir det enda enklere for oss å styrke «Best under 10 tonn-budskapet», sier Henni til AT.no.

- Hva blir den videre gang når det gjelder avviklingen av samarbeidet med Hyundai, Henni?

Hyundais store maskiner hos Hymax AS opphører.

- Vi skal ha samtaler med Hyundai. Dette er av ny dato, og før samtalene er avviklet er det vanskelig å si mer på nåværende tidspunkt. Vi vil imidlertid arbeide tett med våre Hyundai-kjøpere. Etter at Bulder sa opp avtalen om å representere Hyundais små maskiner ble vi tilbudt å overta. Med Kubotas gravemaskiner som nøkkelprodukt i vårt program, var det umulig å si ja til dette, sier han.

Powered by Labrador CMS