Ta Scania Next Gen manglet plutselig dører og front på et industriområde i Trøgstad i Østfold i dag tidlig.

Dette møtte sjåførene i dag tidlig

To Scania-er ble ribbet for de samme delene i samme område natt til i dag.

Publisert Sist oppdatert

I dag tidlig manglet tippbilen til sjåfør Bjørn Larsen dører og front, i Trøgstad i Østfold. Det samme var tilfelle på en annen Scania, en tankbil, som sto på nabotomta.

- Tyvene har tatt seg inn i førerhuset via verktøyrommet og senga. Deretter har de forsynt seg av dørene og front, sier tankbilsjåfør Fleming Hansen.

Innbruddene bærer preg av at de er bestillingsverk. Det er ikke fjernet noen andre deler fra bilene, og det er mange dyre deler tyvene kunne tatt med seg herfra.

Tankbilen kjører for Driv Energi.

- Det er problemer med å få tak i deler om dagen, så det er jo veldig usikkert når vi har bilen i drift igjen. Å ha en bil ute av drift er alt annet enn moro. Dette skaper mye styr og merarbeid. Men det har disse sikkert ikke brydd seg om når de har holdt på, sier daglig leder i firmaet, Ronny Morken, oppgitt til Smaalenenes Avis.

Det er nokså godt kjent nå at kjeltringbander herjer på Østlandet for tiden, med lastebildeler som mål. Så det kan være lurt i disse tider å parkere på et sted som er godt synlig for deg selv eller andre for å gjøre nettopp din lastebil litt mindre attraktiv for kjeltringene.

Powered by Labrador CMS